Saša Matić o saradnji sa Severinom, Prijom i Cecom: Otkrio koje snimanje je najduže trajalo

16.11.2021

22:41

0

Pevač kaže da su sve njegove koleginice odlične saradnice i da mu njihova energija i te kako prija

Saša Matić o saradnji sa Severinom, Prijom i Cecom: Otkrio koje snimanje je najduže trajalo
Saša Matić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevač Saša Matić jedan je od pevača koji se može pohvaliti besprekornom karijerom i brojnim hitovima. Njegove pesme su uvek tražene i slušane, a karte za njegove koncerte se u rekordnom roku rasprodaju. 

Pojedine pevačice su imale tu čast i privilegiju da sarađuju sa njim i snime duete koji su postali veliki hitovi. Na tom spisku se nalazi duet sa Cecom Ražnatović, Severinom, Radom Manojlović, Aleksandrom Prijović i Milicom Pavlović. Matić je sada konačno progovorio kakvu je saradnju imao sa pomenutim koleginicama i sa kojom je bilo najteže sarađivati. 

Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Severina je bila odlična, ona je jedna opuštena Dalmatinka, fina, energična... Mi smo imali super saradnju, možda je jedino to snimanje najduže trajalo, jer sam ja bio autor za tu pesmu „More tuge“, pa sam bio najoštriji, ovo sve ostalo je išlo laganije - rekao je Saša i dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ceca je moja sestra... Sa Prijovićkom sam snimao spot u rudniku i to smo išli ispod zemlje ne znam koliko metara, u jednom momentu Aleksandra se malo uplašila - rekao je Saša u emisiji „Zvezde Granda - Specijal“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike