Od svetskih kruzera do takmičenja „Slovenija ima talenat“: Šarmantni Leskovčanin u pohodu na regionalnu muzičku scenu (VIDEO)

18.12.2021

10:38

0

Autor: Dejan Ćirić

Marko je upravo objavio svoju autorsku pesmu „I got you“ koja govori o stresnom periodu korone i koju je posvetio svojoj sestri

Od svetskih kruzera do takmičenja „Slovenija ima talenat“: Šarmantni Leskovčanin u pohodu na regionalnu muzičku scenu (VIDEO)
IMG-20211216-WA0049 - Copyright Marko Stanković Foto: Privatna arhiva

Marko Stanković (26), rodom iz Leskovca, poslednjih osam godina živeo je i radio u Beogradu kao muzičar. Za vreme korone, u nedostatku posla u Beogradu, seli se kod porodice u Sloveniju.

Na poznatom takmičenju „Slovenija ima talenat“ oduševio je celu zemlju i sa najvećim brojem glasova se iz polufinala plasirao u finale koje se održava sutra,  19. decembra.

Pred samo finale Marko je objavio svoju autorsku pesmu „I got you“ koja govori o stresnom periodu korone i koju je posvetio svojoj sestri.

Marko Stanković Foto: Privatna arhiva
 

Dugo godina nastupao je kao pevač ili gitarista na nemačkim kruzerima po celom svetu, na privatnim zabavama po Srbiji i regionu, u tribute bendu legendarnog Majkla Džeksona, kao prateći muzičar poznatim pevačima, a pojavio se i u dve epizode serije „Istine i laži“ kao gitarista.

Marko Stanković Foto: Privatna arhiva
 

Sa svojim autorskim bendom je bio pregrupa mnogim zvučnim imenima - Goranu Bregoviću, grupi „Kerber“, Amadeus bendu, Nevernim Bebama...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike