Kako sam prošla s Viki Miljković: Bivša zvezda „Granda" otvorila dušu, pa progovorila o pevačici!

09.11.2021

22:48

0

Violeta joj je bila mentorka, a Aleksandra Dabić će to iskustvo zauvek pamtiti

Kako sam prošla s Viki Miljković: Bivša zvezda „Granda" otvorila dušu, pa progovorila o pevačici!
Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U protekloj sezoni čuvenog talent-šoua „Zvezde Granda" Aleksandra Dabić je završila „pod palicom" pevačice Violete Miljković. Mladoj nadi, sa jedne strane, samo pojavljivanje na sceni pomenutog takmičenja donelo je mnogo, a sa druge, rad sa Viki pamtiće zauvek.

Za nju, naime, ima samo reči hvale i sigurna je da će biti od velike pomoći i generacijama koje tek dolaze.

- Ona je pre svega jedna ozbiljna i odgovorna žena, koja odlično zna šta radi. Uživa u muzici iako je sad u drugim poslovima, pored muzike - izjavila je Aleksandra aludirajući na posao u građevinskoj industriji u koji se poznata pevačica upustila sa suprugom Tašketom.

- Veoma je porodična i pobožna žena. Sjajan lik - naglasila je zatim Aleksandra, koja u „Zvezdama Granda" nije „doterala" do kraja, pa tako nije stigla da otpeva neke pesme koje, prema sopstvenom priznaju, baš voli.

- „Crno na belo" i „Godine" su pesme koje volim, mada pustim pesmu „Narukvice" u poslednje vreme sve češće dok se spremam - priznala je u „Grand magazinu".

Nada se dobrom narodnjaku!

Što se tiče njene karijere, Aleksandra se nada dobroj narodnoj pesmi, a dok se to ne dogodi - najavljuje čak dvanaest obrada.

Aleksandar Dabić Printscreen Zvezde Granda
 

- Vrlo brzo izlaze te numere, ali su na stranom jeziku. Na španskom, engleskom, od osamdesetih godina do dana današnjeg. To su pesme na kojima sam odrastala, pored domaćih pesama Dragane, Brene i tako dalje - zaključila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike