Zvrk se vratio u "Zvezde Granda"! Dada Mešaljić progovorila o kolegama i žiriju: Jedne inspirišem, druge iritiram!

01.12.2021

08:06

0

Mlada pevačica je postala viralna na društvenim mrežama nakon nastupa u prvom krugu, na nju niko ne ostaje imun

Zvrk se vratio u "Zvezde Granda"! Dada Mešaljić progovorila o kolegama i žiriju: Jedne inspirišem, druge iritiram!
Dada Mešaljić - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Dada Mešaljić je pre dve subote napravila potpunu pometnju kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Tokom nastupa je razgovarala sa žirijem, pevala, zaboravila tekst, pravila grimase, a sve to je uspelo da navede gledaoce da je odmah zavole. Naravno, bilo je i onih koji je se sećaju od njenog prvog pojavljivanja u ovom takmičenju, kada je isto tako bila vrckava i simpatična, ali ovog puta, čini se, nema koga nije osvojila. 

Njena najveća želja bila je da završi u timu kod Marije Šerifović, ali ju je Saša Popović u tome sprečavao. On je insistirao da Dada ide u tim Viki Miljković, iako vidno niko nije bio za to. Kada je situacija već postajala napeta, Popović je prelomio - Dada je završila kod Marije.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
 

- Želja da budem deo Marijinog tima javila mi se još od prošlog učešća u takmičenju, kada je mentorstvo tek bilo uvedeno. Nisam tada znala da će ona "ređati pobednike" (smeh). Ove godine ponovo sam se prijavila i ta želja mi se, uz određen trud, ostvarila. Marija je izuzetan pevač, sa neverovatnim vokalnim sposobnostima i svakome je čast da radi sa njom. Privlači me njena energija, temperament, to su ključni razlozi zašto sam želela baš kod Marije - započinje Dada za 24sedam i otkriva nam da li već oseća ljubomoru ostalih takmičara koji su u Marijinom timu:

- Zaista ne obraćam pažnju na to. Znate kako kažu: "Dobar u svima vidi dobro, zao u svima vidi zlo". Tako je i sa ljubomorom, nisam ljubomorna, pa je ni ne primećujem. A i nisam ih još ni sve upoznala.

Pored Šejle Hujdur, koja je osvojila sve svojim vokalnim sposobnostima, Dada je jedina kandidatkinja koja se do ovog dela takmičenja izdvojila. Kako ističe, to je i očekivala.

- Naravno da jesam, mada iskreno nisam očekivala toliku podršku publike. Svesna sam da je ovog puta bilo malo previše, ali ponelo me je, nesvesno, teško je ovu energiju obuzdati (smeh). Ono što je najbitnije jeste da niko ne ostaje imun na mene, budim reakcije kod ljudi. Nekome sam inspiracija, nekome iritacija, bitno je da nisam bezlična osoba na koju niko neće obratiti pažnju. 

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
 

Kako je zaljubljena, nismo mogli a da je ne pitamo šta njen dečko misli o tome što je u takmičenju i da li je svestan da, ukoliko se proslavi, to može da utiče na njihov odnos.

- Naravno da me podržava. Imala sam tu sreću da, pored svega ostalog što me je privuklo kod njega, me podržava u tome da se bavim ovim poslom. A znamo da je ovo profesija puna predrasuda i koju će retko ko podržati. Doduše, ne znam zbog čega jer posao nema veze sa tim kakva je neko ličnost. Koliko mi je bilo bitno da me podržava u tome da postanem pevačica, bilo mi je važno i da me prihvati takvu kakva jesam. Na kraju, citiraću Balaševića: "Samo retki nađu retke". Oduvek mi je to bio najlepši citat, a sada se konačno mogu i pronaći u njemu.

Đorđe David je istakao da joj neće dati nijednom glas u nastavku takmičenja ukoliko završi u timu Marije Šerifović, samo zbog toga što je Dada to toliko želela i na tome insistirala. Međutim, ona se ne plaši toga da je on neće podržati.

- Ne plašim se. Kako sam uspela da zaključim, on je slab na energiju, a ja sa tim problema nemam (smeh). Mislim da ću imati njegov glas. Takođe, moram reći da mi je on jedan od omiljenih članova žirija, oduvek sam dobijala samo reči hvale od strane njega.

Dada se dosta i promenila, kako psihički, tako i fizički, što su mnogi primetili. Ona ističe da je za to "kriva" ljubav.

- Ja sam još uvek ja, samo sam u međuvremenu postala žensko, zaljubljeno žensko - kaže Dada kroz smeh, pa nam otkriva da li je nekada imala probleme zbog svog slobodnog duha i šta je ono što kod sebe ne voli.

- Nikad nisam želela pažnju, a uvek sam je dobijala, što je često bio problem u društvu. A što se tiče profesora, niko nije ostajao imun na moju energiju, svi su me voleli i prihvatali takvu kakva jesam, barem se nadam (smeh). Brzopleta sam, lakoverna i imam jako slabo pamćenje, što mi predstavlja problem i u ovom poslu, zaboravljam tekstove, zabagujem u pola pesme - sa smehom zaključuje Dada, koju će gledaoci ponovo videti na malim ekranima u poslednjoj emisiji drugog kruga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike