Njega žele na Evroviziji! Šćepan Stojanović je pravi virtuoz na harmonici (VIDEO)

19.10.2021

20:13

0

Mladi Podgoričanin oduševio je publiku učešćem u takmičenju „Ja imam talenat“,

Njega žele na Evroviziji! Šćepan Stojanović je pravi virtuoz na harmonici (VIDEO)
Screenshot_10 - Copyright Instagram printscreen/scepanstojanovic_official

Šćepana Stojanovića, publika upoznala je pre četiri godine prilikom učešća u šou programu „Ja imam talenat“, a zbog veštine koju je pokazao, mnogi su mu već dodelili titulu virtuoza na harmonici.

Pojavljivalje u ovom takmičenju mu je donelo veliku slavu i popularnost, a ono što je njemu najbitnije jeste da je ostvario snove o kojima je maštao kao mali. 

- Ovo takmičenje je bio moj dečački san. Gledajući druge ozbiljne takmičare na tom mešovitom takmičenju pokraj malog ekrana zamišljao sam sebe jednog dana da i ja pokažem publici šta znam i eto ta zelja mi se ostvarila. Plasirao sam se u superfinale i osvojio treće mesto – govori Šćepan.

 

 

Muzika je njegov život, a dirke na harmonici, ono sa čime najbolje barata. Ne zadovoljava se uspehom koji je do sada ostvario, i kako kaže, nastojaće da bude što bolji. 

- Želja mi je da i ovo takmičenje u Hrvatskoj završim onako kako sam ga i započeo. Voleo bih da idem dalje i da budem još uspešniji u ovome što radim - kaže ovaj vrsni muzičar.

 

 

Inače, Sćepan je ušao u polufinale pomenutog takmičenja. Pomerio granice i stereotipe, te dokazao da vrhunski muzičari na harmonici mogu izvesti različite muzičke žanrove, a ne samo na one na koje je publika već naviknuta.

Mnogi su komentarisali da bi voleli upravo njegovu maestralnu izvedbu vide i na Evroviziji, a Šćepan bi rado pristao na ovakav izazov. 

– To bi bilo fenomenalno! Možete da očekujete moju harmoniku i mene na Evroviziji u nekoj skorijoj budućnosti. To je ozbiljan projekat. Prvo bi trebalo da se napravi dobar hit, onda da se prođe Montevizija i to nije baš lagan put, ali ja verujem u sebe. Harmonika na Evroviziji u nekom modernom svetlu, nadam se da će mi se ostvariti – rekao je Stojanović u razgovoru za „Toxic“. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike