Neću više da budem vuk samotnjak! Vojaž otkrio o novoj devojci: Još smo u fazi upoznavanja (VIDEO)

07.12.2021

19:45

0

Reper je još tokom američke turneje obelodanio da izlazi sa devojkom koja nije naše nacionalnosti

Neću više da budem vuk samotnjak! Vojaž otkrio o novoj devojci: Još smo u fazi upoznavanja (VIDEO)
bakan_music_festival_07122021_0058 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Mihajlo Veruović Vojaž nedavno se vratio sa američke turneje prepun utisaka i neverovatnih iskustava. Spojio je radno i korisno. Osim nastupa, uspeo je i da poseti i upozna se sa znamenitostima velelepnih gradova.

U intervjuu za 24sedam Vojaž priča o utiscima sa turneje i emotivnom životu koji je spreman da započne, ali kako kaže, nigde ne žuri i svoj privatni život barem na kratko želi da sakrije od očiju javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Što se kaže, sveži smo sa američke turneje, svaki nastup je protekao fenomenalno. Kada bi morao da biram neke svoje favorite izabrao bih Čikago i Atlantu, kako grad, tako i publika, sve mi se dopalo, ali eto sada se spremamo za nove turneje, gde je takođe uključena i Jahorina, tako da mislim da ćemo ovu zimu da obeležimo sa lepim nastupima - kaže Vojaž, a neizbežno pitanje bilo je kakav je njegov emotivni život, s obzirom na to da je ranije priznao da izlazi sa devojkom koja nije naše nacionalnosti.

- Rekao sam da izlazim sa devojkom, ne da imam devojku. Još smo u fazi upoznavanja, ali voleo bih na neki način da taj svoj privatni život zadržim za sebe, da javnost nema toliko dodira sa tim, zato što mi se to pokazalo kao najbolje. Mnogo je drugačije upoznavati nekoga kroz popularnost, nego kroz direktan i privatan odnos - kaže on, a na pitanje da li je konačno spreman za novi emotivn život:

- To su sad pitanja šta bi bilo kad bi bilo. Što da ne. Ne mogu da glumim ceo život vuka samotnjaka, sigurno ću u nekom trenutku pronaći sebi lepšu polovinu. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, Vojaž je prisustvovao konferenciji povodom muzičkog spektakla pod nazivom Balkan music festivala koji će se organizovati na Jahorini, te će tako ovu godinu završiti u znaku dobre atmosfere i provoda. 

Životna priča mladog repera je veoma teška, a šta je još Vojaž rekao o filmu koji ima nameru da snimi pogledajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike