Parkiramo se ispred Skupštine, pustimo muziku i igramo! Goca i Zlata se prisetile urnebesnih anegdota iz mladosti

15.12.2021

18:13

0

Autor: Marija Mitić

Svaki vikend su, kako kažu, radile ali su nedeljom sav novac trošile na ludi noćni provod

Parkiramo se ispred Skupštine, pustimo muziku i igramo! Goca i Zlata se prisetile urnebesnih anegdota iz mladosti
Goca Božinovska i Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ A.A.

Bliske i nerazdvojne prijateljice, pevačice Goca Božinovska i Zlata Petrović gostovale su u emisiji Ami Dži šou, gde su se, između ostalog, prisetile urnebesnih anegdota iz mladosti.

Kako kažu, zajedno su se najbolje provodile, kao što je to slučaj i danas, ali ipak se sa setom prisećaju mladalačkih dana.

- Kafane ''Nana'' i "Duga" su bile zadnja stanica posle provoda. Zlata je tada kupila "jugića" malog... I idemo mi iz noćnog života, koliko su to bila lepa vremena... Stanemo ispred Skupštine, ona se parkira, pustimo muziku, izađemo iz kola, igramo, pustimo pesmu koja nam se dopada. Mi nastavljamo s provodom. Svaki vikend smo radile i onda nedeljom sve što zaradimo damo muzičarima. U ponedeljak ostanem bez dinara - pričala je Goca, na šta se Zlata nadovezala.

ATAImages/ A.A.
 

- Mi smo uživale u vašim godinama. Uživajte trista na sat, nema tih godina, one se više ne vraćaju. Trista na sat se živelo, skromno, fino, ali živelo se - dodala je Zlata i potom se prisetila još jedne anegdote.

- A moja Gordana, ceo život žena violina. A ja za njom kao patuljak ceo život. Ona sedi pored jednog čoveka, kao sardine smo bili napakovani. I ona s njim priča i smeška se. Nije prošlo pola sata, ona mene za ruku i kaže: ''Bežimo!'' Kaže: ''Ovaj neki ludak, svašta će da nam radi!'' Ja kažem: "Ma sedi, bre", glumim heroja. On ode u toalet i ona me uhvati za ruku i mi bežimo, jedva se izvlačimo, a kada ga je ugledala ispred toaleta, viknula je: "Ne bežimo! Ne bežimo!'' - ispričala je Zlata kroz smeh, dok se Goca ubacila:

ATAImages/ A.A.
 

- Prvo je lepo pričao, a onda je u momentu prebacio: 'Nigde vi ne idete - kroz smeh su se prisećale pevačice.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike