On je noćna ptica! Goca Božinovska o odnosu sa sinom i snajom: Kad se njoj spava, ja unuka šetam po Surčinu

06.12.2021

10:09

0

Pevačica uživa da provodi vreme sa unukom

On je noćna ptica! Goca Božinovska o odnosu sa sinom i snajom: Kad se njoj spava, ja unuka šetam po Surčinu
Copyright Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje"

Pevačica Goca Božinovska uživa u ulozi bake. Nedavno su njen sin Mirko Šijan i snaja Bojana Rodić napravili slavlje povodom kršenja unuka. Goca ne krije da se Mirko i te kako promenio i posvetio roditeljstvu. 

- Mirko je noćna ptica, međutim sad, on je toliko skoncentrisan na dete, da mnogo vodi računa. Sladak je! Ovo je najlepša ljubav kad se desi ovako spontano. Sve su na svoju ruku i sve ispade super - priča Goca sa ushićenjem i priznaje da uvek priželjkuje trenutak da čuva unuka. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Kod nas je to kao druženje lepo. Bojana mene ne mora da moli, kad joj se spava ujutru, samo dođe i kaže ''Izvolte bako...'', a ja jedva dočekam. Obožavam da ga vodam po Surčinu i šetam. Nemam uopšte osećaj da su mi deca porasla, ali njegov osmeh toliko vredi. Toliko je poseban, ja to dete nisam čula da zaplače - dodaje ona.

Božinovska kaže da sa prijateljima iz Titela ima odličan odnos, te da njen sin i snaja često tamo idu i provedu po nekoliko dana. 

Instagram printscreen
 

- Oni odlaze u Titel, budu po 5-6 dana, uživaju tamo, imaju svoju prabaku Rosku, ona je divna. Pišu gluposti, moji prjatelji su izuzetni ljudi, mi se poštujemo. Te priče su takve nebuloze, ne treba preterivati. Nekad se stvarno glupo osećam - ispričala je Goca u emisiji „Premijera - Vikend specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike