Suze i muk na groblju zbog smrti jutjuberke: Kikina majka i sestra nose njenu sliku (FOTO/VIDEO)

14.12.2021

12:07

0

Mlada influenserka biće ispraćena na večni počinak danas u 14 časova na groblju Lešće u Beogradu

Suze i muk na groblju zbog smrti jutjuberke: Kikina majka i sestra nose njenu sliku (FOTO/VIDEO)
kika đukić - Copyright 24sedam

Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je 8. decembra, a njeni najmiliji, kao i brojna ostala rodbina i prijatelji, okupljaju se trenutno na groblju Lešće u Beograda kako bi je ispratili na večni počinak.

24sedam/Goran Sivački
 

Majka preminule jutjuberke, Nataša Đukić Veličković, kao i sestra Ivana Malbašić, neutešne stoje u kapeli i primaju saučešće. Zbog tragične i prerane smrti jutjuberke njeni poznanici i dalje ne mogu da veruju šta se dogodilo, te je na groblju potpuni muk, samo se prolamaju zvuci plača.

24sedam
 

Brojni jutjuberi, gejmeri i influenseri koje je poznavala Kika Đukić došli su na Lešće, a među njima su i Andrija Jo, Dex Rock koji su se s njom družili. Doktorka Kristina Davidović, takođe je došla na sahranu mlade influenserke s kojom se i poznavala.

Kristina će biti sahranjena u belom kovčegu, koji je potpuno prekriven cvećem. Još uvek nije poznato da li će Kika biti sahranjena prema običajima Srpske pravoslavne Crkve, kako bi njena porodica i volela, s obzirom na to da se u javnosti navodilo da je izvršila samoubostvo.

Podsetimo, Kika je iznenada umrla u 22. godini, a njeni prijatelji su tada otkrili da je dugo trpela internet nasilje. Tada se pokrenula priča da je mlada influenserka izvršila samoubistvo, te je to otvorilo priču o torturi Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, koju je pravio nad Kikom kada su ušli pre dve godine u žestoki sukob. Jutjuber ju je tada nemilosrdno prozivao, čak je snimio i uvredljivu pesmu o njoj, koju je po saznanju da je preminula obrisao sa svog kanala. Baka Prase saslušan je zatim u prostirajama Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP, zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić. Ispitivan je u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog, a istraga će tek pokazati da li on ima veze sa smrću mlade influenserke. On je rekao u svom videu da su se nakog medijskog rata pomirili, ali da to javnost ne zna.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike