Baka Prase jecao dok je govorio o Kikinoj smrti: Rastali smo se kao prijatelji (VIDEO)

11.12.2021

22:15

1

Jutjuber Bogdan Ilić je saslušavan u SBPOK kako bi pomogao u rasvetljavanju događaja, a sada se videom na svom Jutjubu kanalu oglasio i govorio o smrti influenserke

Baka Prase jecao dok je govorio o Kikinoj smrti: Rastali smo se kao prijatelji (VIDEO)
kika, baka prase - Copyright Instagram printscreen/bakaprase, kikax3

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić godinama je doživljavala nasilje putem društvenih mreža.

Jutjuber Bogdan Ilić je saslušavan u SBPOK kako bi pomogao u rasvetljavanju događaja, a sada se videom na svom Jutjubu kanalu oglasio i kroz suze govorio o smrti influenserke. 

- Pre dve godine kada smo se svađali i bili u jutjub drami, mediji su pisali da napadam ljude koji imaju rak. Kika nije imala rak. Sada su mediji objavili da sam ubica i da sam odgovaran za smrt deteta, jer smo bili u drami. Svi su skočili za moj vrat i uprli prstom u mene, bez da provere da li je istina što mediji pišu, da se ubila zbog internet nasilja. Javne ličnosti se žale da mediji pišu lažne naslove, a onda to zanemare, jer ide u njihovu korist.

Printscreen Youtube/Kika
 

 

Baka Prase priznaje da je bio u svađi sa Kikom, ali kaže da se sve to završilo. 


- Bili smo u drami. To je bilo pre dve godine. Svi dobijaju hejt kada su javne ličnosti. Naravno da je dobijala više hejta kada smo bili u svađi. To se završilo. Hoću da ljudi znaju da smo se rastali kao prijatelji. Videli smo se, poslaću vam čet da smo se dogovarali da se vidimo - priča Baka Prase kroz suze. 


- Svima će biti glupo kad se bude saznao pravi razlog. Ne, nije bilo internet nasilja. Mi smo posle svega komunicirali.
Youtube screenshot Baka Prase
 

Jutjuber kaže da i sam zbog svega što se dogodilo nosi odgovornost i da mu nije nimalo prijatno što se upire prst u njega. 

- Zar mislite da se ne osećam delimično odgovornim zbog onog od pre dve godine, ali ovo nema veze sa internet nasiljem. Vi ste sebi dali za pravo da slušate šta ličnosti pričaju o meni. Ko ste vi da imate to pravo da radite? Ja sam sigurno uticao na njenu psihu, ali to je bilo pre dve godine. Bila je drama, ne govorim da je to dobro. Nije dobro sve što sam radio. Šta niko nikad nije napravio grešku? Gde ste svi vi bili kada je to bilo potrebno, kada ste njoj bili potrebni. Prešla je preko toga što se desilo, hejt komentara će uvek biti. Drago mi je što smo se rastali kao prijatelji. U našoj poslednjoj konverzaciji nije bilo vređanja, niti prepucavanja - pričao je sa knedlom u grlu Ilić. 

U narednom video-snimku pogledajte snimak u kojem je Bogdan govorio o odnosu sa Kikom. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike