Kikine reči lede krv u žilama! Jutjuberka govorila o svojoj smrti: Ako umrem, što i želim... (VIDEO)

10.12.2021

12:16

2

Autor: Marija Mitić

Na novoj fan stranici posvećenoj jutjuberki, na društvenoj mreži Tiktok, osvanuo je jedan od njenih videa

Kikine reči lede krv u žilama! Jutjuberka govorila o svojoj smrti: Ako umrem, što i želim...  (VIDEO)
Kristina Kika Đukić Instagram screenshot - Copyright Instagram screenshot

Od jučerašnjeg slučaja samoubistva dvadesetdvogodišnje devojke, gejmerke i jutjuberke, Kristine Kike Đukić iz Beograda, podilazi jeza, a sve je više detalja koji isplivavaju u javnost.

Danas je na novoj fan stranici posvećenoj Kiki, na društvenoj mreži Tiktok, osvanuo jedan od njenih videa, a konverzacija iz snimka ledi krv u žilama. Naime, Kika je u jednoj od igirica, koju je, kako se navodi, igrala u pet izjutra, upitala svog saigrača da li bi joj došao na sahranu.

- Nexa?

- Kika?

- Je l' voliš svoj život? - pitala je Kika saigrača.

- Obožavam - odgovorio joj je on i upitao: "Što?"

- Je l' bi mi došao na sahranu? - glasio je njen odgovor, dok se u ostatku snimka čuje i kako izgovara - Ako umrem, što i želim...

 

 

Ispod snimka na Tiktoku nizale su se poruke tuge zbog prerane smrti jutjuberke, dok su mnogi ubeđeni da je još tada, pre četiri godine, kada je ovaj video i nastao, razmišljala o samoubistvu.

S druge strane, igrica koju igra u videu, kao i dosta njih koje je igrala, uskoro su povezane sa pucnjavom i ubijanjem pa se može reći i da se gejmerka našalila u skladu sa igricom.

Podsetimo, Kristina Đukić je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra. Njeno beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a prema poslednjim policijskim izveštajima, pored tela nađeni su lekovi i opijati. Kika je dugo bila pod pritiskom javnosti i godinama je vodila mučnu borbu sa „bulingom", vidom sajber nasilja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike