Vi mislite da je meni lako! Ana Nikolić od umora pala na pod (FOTO)

12.12.2021

21:40

0

Pevačica je sa pratiocima podelila trenutak kada je završila trening posle kog je bila iscrpljena

Vi mislite da je meni lako! Ana Nikolić od umora pala na pod (FOTO)
Ana Nikolič - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Ana Nikolić se trudi da održava svoju vitku liniju. Izgleda savršeno, ali zato su njeni treninzi iscrpljujući.

Pored zdrave ishrane, neophodne su i vežbe kako bi se videli mišići. Nikolićeva je sa pratiocima podelila trenutak završne faze njenog treninga. Ispred nje su tegovi, a od premora je pala na pod i rekla da je za danas misija završena.

Instagram printscreen/ananikolicofficial
 

- Vitamini, proteini. Vi mislite da je meni lako?! Za danas je dosta - rekla je pevačica iscrpljeno i pala na pod. 

Podsetimo, pevačica je nedavno dospela u žižu javnost zbog fotografije sa prijateljem Dejanom Nikolićem, a mnogi su mislili da joj je to novi emotivni partner. 

- Već 18 godina sam na estradi i nikada za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica - rekla je Ana Nikolić za domaće medije, ne želeći da komentariše Dejanov odnos sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Valentinom Spajić, koja se od objavljivanja ove fotografije dva puta oglasila navodeći da joj suprug ne da razvod, kao i da njihovi maloletni sinovi od tada imaju probleme u školskim ustanovama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike