Otkriveno! Ova glumica će igrati Anu Nikolić u Rastinom filmu

25.11.2021

21:20

0

Kada se uporede, sličnost postoji

Otkriveno! Ova glumica će igrati Anu Nikolić u Rastinom filmu
Copyright Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

Domaće medije danas je preplavila vest da je reper Stefan Đurić Rasta uhapšen na Dorćolu! Međutim, ubrzo je to demantovano, a za 24sedam se oglasio i advokat repera, koji je otkrio o čemu se radi.

- Informacija je tačna, ali se radi o lažnom hapšenju, jer se snima film sa tom scenom. Iako je u kućnom pritvoru, Stefan ima pravo da izlazi u određenom delu dana - objasnio nam je on.

24sedam/Goran Sivački
 

Kako se navodi, u pitanju je film o Rastinom životu, a sada je otkriveno i koja glumica će igrati njegovu bivšu suprugu Anu Nikolić. Kako navodi Informer, u pitanju je Nina Janković.

Glumica Nina Janković Foto: ATAimages/Antonio Ahel
 

Ni Nina ni Rasta se ovim povodom nisu oglasili.

Podsetimo, Đurić je uhapšen prošle godine u oktobru jer mu je policija pronašla veću količinu marihuane. On je proveo četiri meseca u pritvoru, a nakon toga dobio je nanogvicu, te je danas u trenutku hapšenja već služio kaznu. On treba da izdržava kaznu od 12 meseci kućnog pritvora, na osnovu sporazuma o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge koji je zaključio sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom. Još od tada, reper napominje da je, osim ćerki Tari, u potpunosti posvećen albumu „3211”, koji je još u ćeliji dobio prve autobiografske delove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike