Uporedili ga sa holivudskim glumcem: Željko Samardžić neprepoznatljiv na fotografiji iz vojničkih dana

17.08.2021

21:53 >> 20:57

0

Pevač je tada potpuno drugačije izgledao, a ono što ga sada krasi nije bilo ni u naznakama

Uporedili ga sa holivudskim glumcem: Željko Samardžić neprepoznatljiv na fotografiji iz vojničkih dana
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Željko Samardžić već decenijama važi za jednog od vrsnih umetnika na ovim prostorima. Pre rata, Željko je u Mostaru bio poznat kao kvalitetan pevač zabavne muzike koji je pevao pesme Kemala Montena. Učestvovao je na festivalima, a nije se trudio da dostigne velike uspehe – voleo je najviše pevanje lokalnog karatera, navijanje za “Rođene” i vođenje svog kafića u centru grada.

Željko Samardžić, ATAImages/ Antonio Ahel

Po dolasku u Beograd, on je pevao po prestoničkim diskotekama i kafana, a onda je dobio poziv da peva u elitnom klubu “Ambasador”, a onda je uz pomoć Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute snimio svoj debi album. Tada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, a o njegovim koncertima na Dan žena uvek se priča.

Svi znaju kako danas Željko, sa svojih 65 godina, izgleda, ali se na jednom poznatom nalogu na Instagramu pojavila njegova fotografija iz vojničkih dana. Kako se navodi, ona je nastala 1975. godine, pre 46 godina. Pevač je tada imao crnu kosu, manje brkove nego što nosi danas, a mnogi su ga poredili sa holivudskim glumcem Lukom Perijem.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike