Ana Sević proslavila ćerki prvi rođendan! Trudnica se pohvalila savršenom figurom: Kakva mačka (FOTO)

12.12.2021

18:01

1

Autor: Marija Mitić

Niz pozitivnih komentara stiže i na račun raskošne rođendanske dekoracije

Ana Sević proslavila ćerki prvi rođendan! Trudnica se pohvalila savršenom figurom: Kakva mačka (FOTO)
Copyright Ana Sević Instagram screenshot

Pevačica Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković upriličili su i proslavili prvi rođendan njihove naslednice - ćerkice Sene. Pevačica nije mnogo toga sa proslave želela da pokazuje javnosti, ali jedna njena objava na Instagramu bila je dovoljna da pokrene lavinu pozitivnih komentara.

Lepe reči najpre su upućene Ani na račun izgleda, s obzirom da blista u drugom stanju, a njena linija je i pored toga besprekorna. Upravo figuru je dodatno naglasila njena kratka haljina cvetnog dezena, a ovu šik kombinaciju, Ana je, za proslavu rođendana ćerkice, upotpunila žutim salonkama.

Printscreen Instagram/ Anasevicofficial
 

Ono što je takođe privuklo pažnju jeste raskošna dekoracija koja se vidi na slici, u belim, roze i zlatnim tonovima.

Pored velikog luka od balona u restoranu, tu je i veliko ime naslednice - Sena, zatim plišani medvedići, različite đakonije kao i razni ukrasi zanimljivi deci, čemu su se Sena i njena starija sestra Lorena nesumnjivo obradovale.

- „Prelepo“, „Bajka za princezu“, „Srećna porodica, Ana blista“, „Nestvarno izgleda svaki detalj“, „Ana mačka i po, haljina pun pogodak“, „Predivno“, „Vau, kako Ana dobro izgleda“ - neki su od komentara.

 

 

Podsetimo, Ana i Daniel čekaju drugo zajedničko dete, a pevačica iz prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike