Marina ljubomoriše: Barbara Bobak otkrila sve o odnosu sa Darkovom bivšom, ali i skoku cene nastupa

09.11.2021

14:31

0

Pevačica je priznala da ne voli da se upoređuje sa Lazićevim bivšim partnerkama

Marina ljubomoriše: Barbara Bobak otkrila sve o odnosu sa Darkovom bivšom, ali i skoku cene nastupa
Instagram printscreen ATAImages

Barbara Bobak, devojka Darka Lazića, koja je izašla iz sveta anonimnosti samo zato što je partnerka popularnog pevača, otkrila je da joj nije prijatno što je javnost baš tako poznaje, ali sada kada je prevazišla sve osude, lakše podnosi negativne komentare koji slede. 

S obzirom na to da Lazić ima dve partnerke iza sebe i dvoje dece, Bobakova je u emisiji Red Zone otkrila kako su je prihvatili naslednici njenog dečka. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Lorena me prihvatila sjajno i ja sam nju. Zaljubila sam se u to dete, jako je lepo vaspitana. Kada sam upoznala nju, pomislila sam i da bih ja mogla da imam dete. Aleksej je mala beba, dete koje još ne govori. Dete u tim godina će prihvatiti bilo koga ko se poigra sa njim - ispričala je Barbara koja je otkrila kako gleda na to što je Marina Gagić zabranila da ona bude u blizini njenog deteta, zbog navoda da ne ume lepo da se ponaša. 

- Ona to od prvog dana govori, ne znam da li to radi iz ljubomore. Ljubomore, u smislu da li ima neke emocije još uvek prema njemu ili nema. Ali eto, to radi iz nekog inata. Stvarno me ne interesuje, njeno dete, njena stvar. Ja se ne ljutim. Darko je divno stvorenje, i nije lako da izgubiš takvu osobu. Ja njoj želim sve najbolje i ne ljutim se na nju. 

ATA Images/Antonio Ahel
 

Osim toga, Barbara je otkrila i koliko joj je cena nastupa skočila, ali i da li je imala sukob sa Gagićevom. 

- Ne znam u procentima, ali jedno šest puta mi je skočila cena - odgovorila je ona, a potom istakla da sukob sa Marinom nije imala jer je nikada do sada nije srela. 

Na pitanje po čemu misli da je posebna u odnosu na Darkove bivše, Bobakova nije imala odgovor te je pritisla crveni taster. 

- Dosadna su mi ta pitanja. Sve najbolje o svakoj bivšoj, ne mogu o tome. Neću da se upoređujem sa njima, niti se ovako upoređujem, niti ih poznajem - završila je Barbara svoje izlaganje. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti