Karleuša nakon žestokih napada progovorila o Rio Tintu, pa otkrila zašto je obrisala objave (VIDEO)

09.12.2021

13:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam istakla da je u spornim Instagram storijama govorila isključivo o ekologiji, te da se više neće oglašavati o političkim temama

Karleuša nakon žestokih napada progovorila o Rio Tintu, pa otkrila zašto je obrisala objave (VIDEO)
jk_kasina_07122021_018 - Copyright ATAImages/ A.A.

Već smo navikli da pravu pometnju u javnosti naprave skoro sve izjave Jelene Karleuše, te njeni stavovi koje objavljuje na društvenim mrežama. Baš to se dogodilo i sa objavom na kojoj je komentarisala dolazak kompanije Rio Tinto u našu zemlju, što je pokrenulo pravu lavinu komentara.

U pomenutoj objavi Jelena je, između ostalog, napisala da je Rio Tinto dobra stvar za Srbiju, a ovaj stori ubrzo je obrisala. Zašto je to uradila, kao i koje je posledice trpela zbog toga pevačica je ispričala za 24sedam.

ATAImages/ A.A.
 

- Nikada u životu nisam napisala reči "rio" i "tinto". Ali sam napravila paralelu između rudnih bogatstava koje ima Srbija, sa naftnim bogatstvom koje imaju Arapi. Eto, samo sam to napisala, a desio se smak sveta! Ja sam to onda obrisala jer ne želim da se bavim time, ne želim da se uplićem u to, jer, šta god da kažem pogrešno će se shvatiti. Staviće mi se etiketa da navijam za ovog ili onog, a ne navijam ni za koga, potpuno sam apolitična osoba. Nisam član ni jedne partije. Naravno da sam neko ko se, svim srcem, bori za zaštitu životinja, za ekologiju. I u toj objavi sam rekla da, ako bismo imali sve tehničke mogućnosti da ne zagadimo prirodu, a da imamo materijalnu dobit od toga, poput Arapa od nafte, zašto da ne. Nastao je haos zbog te moje objave i više ne želim da se bavim time. Je*ite se vi sem mene. Ja ću da pevam ispred skupštine, biće sve savršeno - rekla je pevačica, a zatim se osvrnula na kritike da za predstojeći doček Nove godine nastupa ispred Narodne skupštine u Beogradu samo zbog dobrih odnosa sa vlašču.

ATAImages/ A.A.
 

- A pošto i moj angažman ispred skupštine povezuju sa političkom konotacijom, ja ću reći da, ako je iko zaslužio da peva ispred skupštine, zaslužila sam ja. I s obzirom da me niko nije zvao 27 godina, a bili su ispred skupštine svi drugi pevači, a samo se meni to spočitava, onda i oni opet nek se je*u! Ja zaslužujem to kao Beograđanka, plus pravim najbolje koncerte, plus sam najveća zvezda, plus je*ite se! Verovatno me ranije nisu zvali jer nisu mislili da vredim. Ne znam ni ko je pre bio na vlasti, ali, evo, ovi su se setili mene. Prekrstila bih se sad, ali ni u boga ne verujem! Ateista sam, tako da me je univerzum pogledao. Ali, evo malo da uozbiljim. Ja pevam svima, apolitična sam potpuno, Beograđanka sam i neko ko pravi najbolje koncerte, tako da zaslužujem i pozivam sve da dođu - rekla je JK za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike