Tresla se, osetila sam veliku bol! Karleuša o tužnom susretu sa Bekutom: Treba da bude ponosna što ga je imala

08.12.2021

10:11

0

Jelena se saoseća sa tugom koju proživljava Ana zbog Mrkinog odlaska

Tresla se, osetila sam veliku bol! Karleuša o tužnom susretu sa Bekutom: Treba da bude ponosna što ga je imala
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša deli tugu svoje prijateljice i koleginice Ane Bekute zbog odlaska njenog partnera, političara Milutina Mrkonjića. Ona je prisustvovala ispraćaju na večni počinak i izjavila Ani saučešće i tom prilikom je čvrsto zagrlila. 

- Ana poživljava možda najteži period karijeri i životu, povukla se do daljnjeg iz javnosti i svog posla. Jako mi je žao, to je sve što sam ja mogla, kad sam došla da izjavim saučešće, i imala snage da kažem. U takvim situacijama sem jakog zagrljaja nemaš šta nekome, koga mnogo voliš i poštuješ, da kažeš, sem svojm i prisustvom i zagrljajem, bar malo snage da uliješ - rekla je Jelena za Telegraf.rs govoreći da se saoseća sa Bekutom i njenim gubitkom: 

24sedam/
 

- To je bilo jako teško, ona je bila jako potresena. Kad sam joj prišla osetila sam veliku bol i kako se tresla, baš teško uopšte za prepričati tako nešto. Ona je jaka žena, znam da će uspeti da smogne snage da ovo prebrodi. Veliki gubitak za nju i sve nas koji smo voleli Mrku - ispričala je Jelena.

Kako je objasnila, pokojni Mrka je bio Karleušin veliki prijatelj, uvek spreman da joj udeli kompliment:

24sedam/
 

- Mrka je bio i moj prijatelj, čovek koji je mnogo lepih reči govorio za mene, nikad nije ostao dužan barem jednog komplimenta na moj račun i ja mu se zahvaljujem i ovako, zaslužio je da ga pamte po najboljem - rekla je pevačica, pa uputila poruke podrške Ani koja je izgubila životnog saputnika.

- Ani, kao što sam i napisala, naravno, pored toga što je jako teško što je izgubila takvog čoveka, treba da bude ponosna što ga je imala  - zaključila je Jelena.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti