Ko je bolji, Karleuša ili Ceca? Zvezda „Granda" o velikim imenima s estrade: Nemam problem da kažem!

07.12.2021

17:47

0

Tokom snimanja novogodišnje emisije otkrio je i po čemu će pamtiti 2021, u kojoj je doživeo veliki uspeh u okviru čuvenog talent-šoua

Ko je bolji, Karleuša ili Ceca? Zvezda „Granda" o velikim imenima s estrade: Nemam problem da kažem!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Isak Šabanović se tokom snimanja jedne novogodišnje emisije u razgovoru s okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, dotakao raznih tema - od „Zvezda Granda", žirija talent-šoua, te toga s kim bi voleo da ostvari saradnju, nijedno pitanje nije ostalo bez odgovora.

Najpre, otkrio je šta misli, da li je za ekipu žirija bolja nekadašnja članica Jelena Karleuša ili nova, Ceca Ražnatović. Kako je naglasio, o tome nema problem da priča.

- Ne znam. Nemam problem to da kažem, baš ne znam. Najsurovija je Marija Šerifović, ona kaže sve kako jeste - bez pardona je rekao on, te nastavio o 2021, godini u kojoj je doživeo veliki uspeh kao drugoplasirani.

- Pamtiću je čitav život. Ova 2021. stvarno, od 2. januara od 20 sati, počela je i pamtiću je do kraja života po mnogim lepim stvarima. Mislim da je ovo bila moja godina - veruje Šabanović, te ne krije da bi mu duet s Tifom i Bebekom posebno legao.

 

- Znam da se to neće dogoditi, ali eto, top dva. Ne bih snimio sa Vojažom i Breskvicom, ne bih eksperimentisao toliko - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike