Jelena je bila motor, a sa Cecom se igram! Bosanac o žiriju „Zvezda Granda” i ćerki: Želi da se što pre uda

07.12.2021

17:11

0

Stojković ističe da je Karleuša uvek bila pokretač za zbijanje šala, ali da poštuje njenu odluku što nije deo muzičkog takmičenja

Jelena je bila motor, a sa Cecom se igram! Bosanac o žiriju „Zvezda Granda” i ćerki: Želi da se što pre uda
zvezde_granda_01062021_050 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Stojković Bosanac jedan od članova stručnog žirija „Zvezda Granda” bio je deo snimanja novogodišnjeg program Granda, a okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam otkrio je da li priželjkuje da oženi naslednicu, ali i kako provodi vreme u pauzama od snimanja.

- Divno, divno. Putujem, vakcinisao sam se tri puta i onda idem kao da nema korone - priča Bosanac i otkriva da mu je koleginica Marija Šerifović donela iz Amerike sve što je naručio. 

- Naravno da jeste, standardno, zato sam ja ovako mlad - kaže Bosanac povodom toga što mu je Šerifovićeva poslala vitamine. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Na pitanje da li je svojoj naslednici Aleksandri Stojković Džidži poželeo da se uda u ovoj godini, Bosanac kaže: 

- Uh, koliko puta. Kaže da će se udati jedne srede. 

Kako je njegova koleginica Ana Bekuta na pauzi nakon smrti njene najveće ljubavi Milutina Mrkonjića, u medijima se polemisalo ko bi mogao da je zameni kao i koga bi on voleo da vidi umesto nje, a ovo pitanje je iznervirao Bosanca.

- Njoj je umro neko mnogo drag i najlogičnije je da se povuče bar jedno izvesno vreme, pristojno za takav slučaj - rekao je muzičar. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

S obzirom na to da Jelena Kareluša nije članica ovogodišnje sezone „Zvezda Granda”, Bosanac je otkrio da li mu nedostaje.

- Ne - rekao je Bosanac, a onda dodao:

- Jelena je bila jedan motor kome sam ja davao gorivo navodno, da priča i da zabavlja kao i da nas odmara. Mi sad moram priznati nemamo motor, pa se malo više trudimo da pokrijemo sve, ali dobro svakako bira svoj put - rekao on, a onda se osvrnuo na svoj pomalo zategnut odnos i „čarke” koje ima sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Ona vam je sve rekla. Dobro, Ceca je meni zgodna za to, ja sam se malo okanio, ali neću, ponovo ću, možemo se još igrati.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike