„Kako Biković glumi kriminalca, a izgleda kao freska?!" Đorđe David ocrnio glumca!

17.11.2021

13:59

11

Roker napominje kako mu ništa ne veruje, a onda i kako mu je smešno da gleda Miloša u ulozi opasnog momka

„Kako Biković glumi kriminalca, a izgleda kao freska?!" Đorđe David ocrnio glumca!
bikovic david - Copyright 24sedam/M.M./ATAImages

Roker Đorđe David, za razliku od brojnih fanova poznatog glumca, smatra da Milošu Bikoviću uloga opasnog momka - uopšte ne pristaje. Šta više, njemu to deluje smešno i „uopšte mu ne veruje dok je u koži kriminalca", kao što je to slučaj u „Južnom vetru".

- Vidim nekih pet do sedam glumaca koji se provlače kroz sve serije i to mi je strašno. Vidim neke momke koji glume kriminalce i ja vrištim od smeha, jer im ništa ne verujem. Kako može da glumi kriminalca Miloš Biković, koji izgleda kao freska? Ne ide, meni je to smešno - rekao je muzičar za „Kurir" pa dodao kako, međutim, ne sumnja u njegove glumačke sposobnosti.

Đorđe David, 24sedam/Nenad Vujanović
 

- Ne kažem da nije dobar glumac, ali ne možemo biti svi za sve, osim ako nisi Marija Šerifović ili Jelena Tomašević - zaključio je on.

24sedam/Goran Sivački
 

Inače, „Južni vetar" je za oko dve nedelje pogledalo već 400.000 ljudi, gde Biković tumači jednu od glavnih uloga - kriminalca Petra Maraša. Đorđe David, s druge strane, osim muzikom, takođe se bavi i glumom. Pojavio se u nekoliko televizijskih serija i filmova, kao i pozorišnih predstava, te pobrao i nekoliko festivalskih nagrada.

Trenutno, aktivan je član žirija u „Zvezdama Granda".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike