Ceca dolazi poslednja, s Milijem malo ko priča: Ovako žiri funkcioniše iza kamera „Zvezda Granda"!

03.12.2021

13:36

0

Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David su pravi čistunci - vode računa kako o snimajućem prostoru, tako i o sebi i s mnogo pažnje

Ceca dolazi poslednja, s Milijem malo ko priča: Ovako žiri funkcioniše iza kamera „Zvezda Granda"!
24sedam/Katarina Mihajlović

Ekipa žirija „Zvezda Granda" vremenom je stekla izvesne navike, od kojih više i ne odstupa. Tačno se zna, na primer, da Saša Popović dolazi prvi, a Ceca poslednja, kao i da je Marija Šerifović gotovo zadužena za dobar provod.

- Prvi na snimanje uvek dolazi Saša Popović koji sa ljudima u režiji i produkcijom proverava da li je sve kako treba. Dešava se da u jednoj nedelji snimaju po tri emisije, a sve to prati mnogobrojne publika koja je u studiju. Viki i Sanja Kužet gotovo uvek na snimanje dolaze bez šminke i frizure, te nekoliko sati pre početka snimanja sede u šminkernici i spremaju se za početak. Sanja je uvek raspoložene i vesela - počinje za „Blic" jedan od producenata ovog takmičenja, a zatim i nastavlja da otkriva brojne pikanterije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Viki bi da igra kao Sanja Kužet!

- Najmanje priprema za snimanje treba Mariji Šerifović kojoj šminkeri samo utapkaju lice, a ona nekada zna da dođe na snimanje u bademantilu, kao što je bilo jednom, kada je pravo iz kreveta, došla na scenu. Svi su bili iznenađeni, a ona je to provukla kao šaljiv gest. Osoba koja najviše koristi telefon na snimanjima je Viki, a sve za potrebe društvenih mreža jer koristi svaku priliku da snimi popularne klipove za Instagram. Viki se trudi da nauči da igra kao Sanja Kužet, te često zna da zapleše, ali po komentarima mnogih, mnogo bolje igra Sanja Kužet - smeje se insajder.

Sa druge strane, članovi žirija koji najviše vode računa o zdravlju i higijeni su Bosanac i Đorđe David.

- Bosanac se najviše boji koronavirusa i zato non-stop prska sve oko sebe, a od Saše Popovića je tražio da mu napravi paravane između ostalih članova žirija, odnosno Marije i Bekute kako ga slučajno neko ne bi zarazio. Sve vreme u pauzama nosi čak dve maske. Đorđe David je pred kamerama sekao nokte, ali ono što je malo poznato jeste da pre početka snimanja pere zube, a potom traži da mu šminkerke skinu šminku čim se završi snimanje i stave hidratantnu kremu - objašnjava on.

Đorđe David Foto: 24sedam/ Goran Sivački
 

Ceca, miljenica

- Ceca, od kada je došla u ovo takmičenje, je postala miljenica Saše Popovića i u bekstejdžu se on ne odvaja od nje. Ručaju zajedno, diskutuju o raznim temama, a zajedno sa njima to čine i ostali članovi. Publika u studiju je uvek pozdravi ovacijama, često je obasipaju slatkišima i plišanim igračkama koje ona nosi posle unuku Željku. Inače Ceca uvek dođe poslednja na snimanje, kada se svi već okupe - ističe izvor.

Najstarijim članicama, kažu, ne treba mnogo udovoljavati. Zato Snežana Đurišić i Ana Bekuta snimanja podnose sa osmehom na licu.

- Anu Bekutu na snimanje uvek dovozi unuk Branko, a zajedno sa njom na snimanju je njen mentor. Najbitnija joj je frizura, te često od frizera traži da joj u pauzi pogledaju da li sve stoji na svojem mestu. Snežani Đurišić je važno da ima dobru fotografiju, sve ostalo joj je manje važno. Voli kada svako ko dođe se prvo njoj javi, tačnije priđe da se pozdravi - kaže izvor.

Milija uglavnom izbegavaju?

Prema daljim navodima pomenutih medija, dolazak Aleksandra Milića Milija u žiri nije oduševio baš čitavu postavu, pa sa njim malo ko komunicira duže od nekoliko minuta tokom pauze.

Aleksandar Milić Mili ,24sedam/Nenad Vujanović
 

- Iza scene postoji veliki bekstejdž gde članovima žirija na pauzi stiže specijalan ketering za njih. Odnosno svako od njih pre snimanja kaže organizatoru šta bi voleo da jede, te mu tu hranu poruče u nekom od restorana i ona ih čeka na pauzi. Marija na pauzama često zna da se šali za stolom, a najviše na račun Viki Miljković koja joj je omiljena članica žirija. Bosanac sebe smatra najstručnijim članom žirija, te zato u vreme pauze najviše voli da polemiše oko toga koji je kandidat bolje otpevao pesmu. Mili je najtiši jer članovi žirija najmanje pričaju sa njim. Očigledno im iz nekog razloga nije simpatičan - zaključio je jedan od producenata.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti