Đorđe David o svađi sa Jelenom Karleušom: Blokirala me je zbog Cece, ona nije bila timski igrač!

18.11.2021

09:50

1

Član žirija "Zvezda Granda" je otkrio i kakva je nova koleginica u takmičenju

Đorđe David o svađi sa Jelenom Karleušom: Blokirala me je zbog Cece, ona nije bila timski igrač!
ATAImages

Đorđe David svojim izjavama napravi buru u javnosti, a jedna od poslednjih bila je da bi pre na večeru otišao sa Cecom Ražnatović, nego sa Jelenom Karleušom. On je sada otkrio da se Jelena naljutila zbog toga na njega te da ga je blokirala na društvenoj mreži Instagram.

- Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je doneo veću gledanost, i to u neverovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod veruje. Može da te voli ili ne, ali ti veruje. Svako je promenljiv, samo je važno ne biti dosadan - rekao je on, te dodao kako mu se čini Ceca van kamera:

- Ozbiljan je laf, odmah nam je ponudila svoj broj telefona i rekla da nam stoji na raspolaganju 0-24 i u vezi s takmičenjem, ali i van njega. Ušla je u našu grupu, uopšte nema problem da pita ili kaže da joj se nešto pojasni ili objasni. Mislila je da će ostati nedodirljiva i da neće podleći emociji, ali gde se barata emocijom, tu nedodirljivosti nema.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Međutim, ovo nije sve. Đorđe je sada izjavio da Karleuša nije bila timski igrač, što mu je smetalo.

- Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u "Zvezde Granda", prvo kad je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf. Mi smo imali duplu sezonu, gde smo, hteli - ne hteli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih pre, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas. Koliko god da je Ceca velika zvezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zverinjak i trebalo ga joj je dati. Karleuša nam je uvek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj - kaže Đorđe za Kurir i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju. Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu. Ceca je odmah uletela u mašinu i dala se na izvol'te, ozbiljna je dama, koliko god to bilo smešno nekom sa druge strane jastuka. Zbog lepih reči o Ceci Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje detinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice.

Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti