Ispovest Đorđa Davida o odrastanju u blokovima, gubitku oca i porocima: Samo heroin nisam probao!

19.11.2021

19:51

1

U jednom trenutku, priznaje, otišao je „pod led", ali kada je video kako mu „odlaze prijatelji" - rešio je da okrene novi list i pronađe izlaz

Ispovest Đorđa Davida o odrastanju u blokovima, gubitku oca i porocima: Samo heroin nisam probao!
Copyright Đorđe David Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Đorđe David otvorio je dušu pa progovorio o odrastanju u novobeogradskim blokovima, tome koliko je teško podneo porodičnu tragediju, te i kako je zbog iste postao deo lošeg društva.

Pokojni otac mu je, inače, bio veliki uzor, te model kako bi muškarac trebalo da izgleda i zvuči.

- Kad izgubiš idola u tim godinama, nepunih 14, sećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno i kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima što su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku „pod led", samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika i svaka smrt je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobru puta koji se opredelio za čist načina života - počeo je Đorđe u okviru „Život priča priče", pa zatim objasnio kako je na kraju ipak izabrao Srbiju, iako je bio u prilici da gradi i svetsku karijeru.

Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages
 

Srce me je vuklo kući!

- Bio sam u Americi kad sam saznao kada će biti bombardovanje Srbije, još kad ta vest nije bila u medijima. Vodeći se time da su mi ovde prijatelji, da mi tad bila majka ovde već bolesna, sestra, grob oca, ja sam se vratio u Srbiju iako su mi u Los Anđelesu govorili da sam lud i da mi se otvaraju vrata jednog svetskog benda. Ali ne vredi, srce me je vuklo u Srbiju, jer sam znao da preti opasnost i nisam mogao da dozvolim dane budem uz majku, sestru i prijatelja - ispričao je roker i dodao da ga je više prihvatio muzički svet nego glumački, kao i da su glumci dosta sujetniji.

„Zvezde Granda"

S druge strane, on je mnogo puta isticao da mu je Saša Popović pozivom za učešće u „Zvezdama Granda" promenio život. Danas, sa članovima žirija provodi više vremena nego s bilo kim drugim, a ovom prilikom otkrio je ko je najpametniji, a ko najnamazaniji u ekipi.

- Marija je najnamazanija. Ona je vrsta guštera koja pliva u svim vodama. To je pamet, jer smatram da tu gde postoji emocija, pameti nema. Ja sam čovek koji je često išao srcem i to me je koštalo, ali sad od Marije učim u najpozitivnijem smislu. Ali da se razumemo, nije namazanija od Popovića. Ne poznajem čoveka koji je više namazan od njega, stvarno je mamut, 67 godina i njemu mozak još uvek radi na taj neverovatan način - rekao je, između ostalog, on.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Grand online

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike