Velika borba tek predstoji! Estrada se digla na noge zbog Tanje Savić: Traže od institucija da reaguju!

15.11.2021

20:00

3

Pevačicine brojne kolege smatraju da državne institucije treba da se pozabave njenim slučajem kako bi se zaštitila od psihičkog nasilja nekadašnjeg muža

Velika borba tek predstoji! Estrada se digla na noge zbog Tanje Savić: Traže od institucija da reaguju!
show - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić upala je u kolotečinu i neprestano je na meti napada svog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji je nemilosrdno i gnusno napada i ucenjuje.

Međutim, tome će najverovatnije uskoro doći kraj, jer je pevačica za 24sedam rekla da će preduzete sve moguće pravne mere protiv njega, a pre svega zarad svojih sinova Maksima i Đorđa. 

- U sredu idem kod advokata s kojim ću se posavetovati koje sve mere mogu da preduzmem da se zaštitim od tog čoveka - poručila je pevačica kratko za naš portal nakon što je za medije Dušan danas izjavio da "voli da koristi kokain" uz pretnju da će objaviti njihove intimne snimke.

Nemoć i gnev Dušana Jovančevića koje je pokazao u brojnim situacijama, pa ju je vređao i ponižavao iako imaju decu, sada su prevazišli sve mere, a malo je reći da je i estrada time zgrožena. Brojni pevači uputili su joj ponovo reči podrške, ali i otvoreno poručili da njenim nekadašnjim partnerom treba da se pozabave državne institucije.

Pevačica Dragana Mirković je tokom svih prethodnih meseci pružala javno podršku Tanji, a sada je svim srcem stala uz nju. Kako je rekla za 24sedam, velika borba tek predstoji, ali se nada da je pravda na njenoj strani. 

- Tanja zna da sam tu za nju i u dobrim, a naročito u lošim trenucima jer je tada to i potrebnije. Nažalost, ovo je još jedan od njih i želim da joj poručim da bude jaka i izdrži sve ono što joj život nosi, i da sam uz nju svim srcem. Ona zna koje odluke mora doneti i kakve god da budu, ima moju bezrezervnu podršku. Teško mi je dok sve ovo gledam jer verujem da svako biće zaslužuje sreću, a posebno ona jer odlično znam da ima čisto srce i da nikad nikome nije učinila ništa nažao.

Saša Matić je porodičan čovek, u javnosti nikad nije nekoga vređao, a stao je uz koleginicu koja je sada nezaštićena. Usred procesa razvoda, nakon što je Dušan izjavio da se Tanja drogirala, ucenjujući je da će svašta još uraditi, Matić se kratko osvrnuo na problem koji Savićeva ima godinu i po dana unazad. S obzirom na to da Dušan potpuno očigledno vrši psihičko nasilje nad pevačicom, Matić je dao kratak komentar povodom novonastale situacije.
- Strašno je da bilo koja žena doživljava nasilje, makar ono bilo i verbalno, a naročito to ne zaslužuju deca. Verujem u pravosudne organe i da će Tanja uspeti da zaplovi u mirniji život - istakao je Saša za 24sedam

Darko Lazić imao je turbulentan razvod od Ane Sević, kao i rastanak od verenice Marine Gagić, ali ucene i uvrede majkama svoje dece nikad nije uputio, bar ne javno. Kao Tanjin dugogodišnji prijatelj i kolega, on je pre svega zgranut zbog žestokog napada njenog muža na ženu s kojom ima decu.

- Kakav god da je odnos bivših, deca ne treba da ispaštaju, ona nisu ništa kriva. Ne treba da se pljuju jer deca sve trpe. Tanja ima moju punu podršku, znam je dugo i ona je jedna mnogo dobra duša. To nije lepo što radi njen praktično bivši muž. Nemam ništa protiv dečka, ali ružno je što to radi. Tome treba institucije da stanu na put i zaštite je kao ženu koja je praktično ostala sama sa decom. Možda je nezahvalno da ja to pričam, ali deca nisu zaslužila da neko tako govori o njihovoj majci, a kamoli otac. Oboje su odrasli ljudi, treba da smire strasti - kaže Lazić za 24sedam, a njegovo mišljenje deli i Aleksandra Prijović

- Ja se zaista ne bih mešala u njihov odnos i razmirice koje imaju. Tanja je divna devojka, žena, koleginica i čovek. Svaka majka bi pružila drugoj majci podršku, tako da to i ja radim ovim putem - kaže Aleksandra kratko za naš portal, a sa njom je saglasna i Tamara Milutinović. 

- Činjenica je da je izašla iz najgorih stvari i sigurno će izaći i iz ovoga. Svakako sam uz nju i pružam joj podršku. Sve ostalo bih joj rekla u četiri oka. Ono što je najbitnije jeste da je vratila svoju decu, a sve ostalo je manje bitno, sve će ostalo pregurati. Sve će proći u životu pa i to. Bilo je to malo teže za nju, ali preguraće. Zna ona koliku podšku ima sa estrade. Ne znam kako bih se ja izvukla iz toga, da sam u njenoj koži... Činjenica je da je jako teško baviti se javnim poslom, susrećemo se sa svim i svačim. Bitno je samo da je otšla od tog čoveka i da je vratila svoju decu.

Samo tužbom može da se zaštiti

Osim pevača, tražili smo stav i od psihološkinje Snežane Repac, koja ističe da Jovančević svojim izjavama u medijima pokušava da skrene pažnju na sebe i omalovaži suprugu.
- On stiče negativnu popularnost. Sigurno da je u pitanju neka emocija, povreda, ali kad ide preko medija, dobija sasvim drugi prizvuk, kvalitet i cilj. To je, dakle, njegova motivacija, da se čuje i, da on sada bude kreator javnog mnjenja. Njegova karakterna crta je da se eksponira, možda je upao u neku histeriju. Narcistička povreda je izuzetno duboka, sveti se. To jeste neka vrsta nasilja, ako nekom šteti. Šikaniranje, glasine, lažne glasine, preko medija ili vređanje, to se sve sankcioniše. Razvod je sam po sebi težak i treba još dodatno dolivati ulje na vatru time što ćete prvo dati publici, svim porodicama koje čitaju, drže te novine u kući. Dobićemo jednu rapsodiju različitih uvreda, ponižavajućih, nesigurnih pogleda. Taj čovek koji to koristi treba da shvati kakvu on sliku o sebi tako emituje i koga će da zaseni, a koga da odbije. Ako nju neko zaista voli, svaki njegov napor će tu biti potpuno smešan. Publika neće ništa manje ni da je sluša niti gleda, zbog toga kako se njen muž oseća. Samo tužbom može da se zaštiti. Eventualno možda da ona isto tako ide i daje intervjue. Da li on pokušava da joj oduzme decu tako što će da je blati, ljubomoran jer je navodno s drugim? A i ako je ona tako loš čovek, zašto bi hteo da bude s njom? Igra na pogrešnu kartu. Verujem da hoće da bude sa decom, da mu je krivo, da je to, kao, neka njena prevara, a da pokušava da izbaci iz sebe, zakopa, zatrpa, da ubije nju u sebi, taj njen lik, a ne zna kako. Izgubio je kompas. 
 

Podsetimo Jovančević je zapretio da će obelodaniti i intimne snimke sa Tanjom, ali i istakao da mu je smešna situacija sa pevačicinim novim partnerom.

- Šta je radila sa mnom onda 12 godina? Što se udala za mene? Što mi je rodila dva sina? Očigledno je imala samo neku korist od mene. Da li taj njen zna da Tanja voli ponekad da koristi kokain? Da je podsetim šta smo radili sve zajedno u jednom hotelu u Novom Sadu, tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i neka kaže da lažem, da nije istina! Ona moze da laže, ali slike i snimci ne varaju. Sledi da to svi da vide, ko je i šta je Tanja, da je bolje upoznate, da taj njen malo bolje upozna Tanju i njene tajne. Pa neka gledaju zajedno naše najintimije snimke šta smo radili zajedno, pa nek se on malo nauči od mene. Jadni su, pogotovo on. Tek će da vidi pod koju kategoriju pripada ona. Nek im je sa srećom - šokirao je Jovančević izjavom za Telegraf, a potom istakao da veruje da će Tanjina veza sa Draškom ubrzo pući.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike