Topi se u njegovom zagrljaju! Nikad emotivnija fotografija Tamare Milutinović i dečka fudbalera (FOTO)

28.09.2021

17:23

0

Pevačica je sa sportistom otišla na putovanje u Atinu, a Instagram priče svedoče o njihovim ljubavnim avanturama

Topi se u njegovom zagrljaju! Nikad emotivnija fotografija Tamare Milutinović i dečka fudbalera (FOTO)
Copyright Tamara Milutinović, Foto: A.A./ATAImages

Svoj ljubavni život pevačica Tamara Milutinović voli da čuva samo za sebe. O emotivnom partneru, Darku Jevtiću do sada u javnosti je vrlo malo pričala, a njihovom zajedničkom fotografijom je pokazala da su u velikoj ljubavi.

Tamara i njen dečko su u potrazi za novim avanturama i uspomenama otišli na odmor u Atinu, a nove Instagram priče svedoče da uživaju, kao i da je Milutinovićeva srećnija nego ikad.

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
 

Naime, pevačica je najpre objavila fotografiju na kojoj je fudbaler zagrlio oko struka, a zatim i snimak na kojem je ona u njegovom zagraljaju i ne skida osmeh sa lica.

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
 

Njih dvoje očigledno uživaju u ljubavi, pa se Tamara ne libi da dečka pokazuje javno, a o tome je i sama nedavno govorila.

- Sve vam je jasno kada sam po prvi put izbacila zajedničku fotografiju sa momkom na društvenim mrežama. To je dovoljan i snažan pokazatelj da volim Darka i da sam sa njim srećna. Inače, i on je po prvi put izbacio na društvene mreže fotografiju sa devojkom, tako da je onda situacija između nas dvoje potpuno jasna. Volimo se i to nam je najbitnije - izjavila je nedavno Tamara za domaće medije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike