Nikada ne biste pogodili: Ova pevačica je uhvatila bidermajer na svadbi Brene i Bobe!

07.12.2021

21:21

0

Njih dvoje danas proslavljaju 30 godina bračnog života, a pitanje je da li su pevačici koja je bila njihova gošća doneli sreću

Nikada ne biste pogodili: Ova pevačica je uhvatila bidermajer na svadbi Brene i Bobe!
Lepa Brena i Boba Živojinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su se, na današnji dan pre 30 godina, zavetovali jedno drugom na večnu ljubav. Neki detalji sa ove svadbe su već poznati, ali ima i onih koje javnost ne zna. Na primer, malo je onih koji znaju koja pevačica je uhvatila bidermajer!

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako su običaji nalagali, Brena je morala da baci bidermajer koji je bio od prirodnog cveća, a navodno bi ona devojka koja ga uhvati bila sledeća koja će se udati. Tog dana 1991. godine srećne ruke bila je niko drugi do pevačica Dragana Mirković!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Iako nije odmah srela čoveka svog života, već devet godina kasnije, Dragani je Brena donela veliku sreću, pa je njena ljubav sa Tonijem Bijelićem, koja je krunisana brakom 2000. godine, zaista ljubav za ceo život.

Printscreen Instagram/ draganamirkovic
 

Inače, Brenina i Bobina svadba opisivana je kao svadba veka. Pisalo se da je koštala tadašnjih 50.000 maraka, pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali sa svih strana sveta, a pevačica je nosila venčanicu brenda "Dior".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike