Aleksandra Prijović progovorila o novoj devojci Viktora Živojinovića, a još je u kontaktu i sa njegovom bivšom (VIDEO)

30.11.2021

19:45

0

Pevačica je istakla za 24sedam da su svi srećni ako je i njen dever srećan, a otkrila nam je i da li joj zaista smeta što svi tvrde da su za njen uspeh odgovorni Filip i Lepa Brena

Aleksandra Prijović progovorila o novoj devojci Viktora Živojinovića, a još je u kontaktu i sa njegovom bivšom (VIDEO)
aleksandra prijović 24sedam goran sivački (8) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Aleksandra Prijović će u korak sa ostalim kolegama pevati u novogodišnjoj noći 31. decembra, a posle duže pauze otkrila je zanimljive pojedinosti iz svog života, ali i života porodice. 

Nju će publika za doček slušati u Crown plazi, a za 24sedam ispričala je kakva je ova godina bila prema njoj, da li je zadovoljna honorarom koji je dobila, a zatim progovorila i o novoj devojci njenog devera Viktora Živojinovića, Leni Čolak.

24sedam/Goran Sivački
 

Da li se raduješ nastupu za doček, s obzirom na to da to prošle godine nije bilo moguće, a znamo da su honorari tada mnogo veći?

- Ne radujem se zbog toga, ja stvarno stalno radim, nije ovo sad zbog finansija, nije to bilo presudno. Doček ovde je uvek poseban, ne mogu da vam objasnim kako je to bilo pretprošle godine, takva žurka da ja nisam mogla da stanem. Bilo je jako veselo i ja jedva čekam da se svi provedu dobro. A što se tiče honorara, stvarno ne bih o tome, ali da, jesam, zadovoljna sam (smeh).

Jesi uspela da uradiš sve što si želela u prethodnih 12 meseci ili su neke stvari ostale neostvarene?

- Pa želela sam da mi ove godine izađe album, koji će izaći sledeće. To je jedino, zaista.

24sedam/Goran Sivački
 

Kada smo kod albuma i karijere, rekla si da ti smeta što se svaki tvoj uspeh poistovećuje sa tvojim suprugom Filipom i sa Lepom Brenom. Zašto je to tako, misliš li da ti je to odmoglo ili pomoglo?

- Ne znam da li sam ja to baš tako rekla, videla sam te naslove, to uvek bude nekako uveličano, a samo sam rekla da sam od prvog dana ulagala u svoju karijeru. Ja sam ponosna na to što niko nije morao da mi pomogne i što sam mogla sve da uradim sama.

Nije novina da pevači i pevačice uplove u glumačke vode. Misliš li da publika i glumački svet gledaju na to blagonaklono?

- Bila je još jedna ponuda posle "Ubica mog oca", ali ja to nisam želela, probala sam, bilo je lepo, zanimljivo i mislim da se tu završava moja glumačka karijera. Ako je neko talentovan, mislim da je sve okej. 

24sedam/Goran Sivački
 

Pričalo se da je Milica Pavlović mnoge razočarala svojom glumom, da se nije snašla.

- Ja to pričala?! Aha, pričalo se, pa ne, ja mislim da je ona bila super. Nažalost, nisam odgledala celu seriju, ali mislim da je super i rekli su mi mnogi da je odlična, nego ja zbog vremena ne stižem, ali ono što sam uhvatila meni je bilo super.

Ti si sa Milicom u dobrim odnosima?

- Da, da, dobre smo, super smo.

Ono što se u poslednje vreme priča jeste da je tvoj dever Viktor u vezi sa pevačicom Lenom Čolak. Šta ti znaš o tome i da li je poznaješ?

- Ne znam za to. Znam ko je Lena, upoznale smo... Ne znam stvarno ništa, ja sam bila u Hrvatskoj kod mame na slavi, tako da ne znam ni šta je bilo ni kako je bilo, nisam ni videla.

24sedam/Goran Sivački
 

Da li si ti u kontaktu sa Viktorovom bivšom devojkom?

- Sa Sandrom? Nismo se čule neko vreme, ali smo super.

Misliš li da ćeš se slagati sa Lenom kao što si sa Sandrom?

- Pa ne znam, ako je voli Viktor, volimo je svi (smeh).

Šta nam je još Aleksandra rekla pogledajte u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike