Suze i trema: Prva audicija Isaka Šabanovića je bila emotivna: Spremao sam se na ovo pet godina

24.09.2021

16:01

0

Popularni pevač „Zvezda Granda“ postideo se kada je odgledao svoje prvo pojavljivanje pred Milijem

Suze i trema: Prva audicija Isaka Šabanovića je bila emotivna: Spremao sam se na ovo pet godina
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Isak Šabanović, drugoplasirani kandidat prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“ očarao je kako publiku tako i stručni žiri svojim jedinstvenom bojom glasa i harizmom, te je za kratko vreme postao megapopularan. On je neretko pričao da je trema njegov najveći neprijatelj.

Naime, Šabanović se pet godina spremao za popularno takmičenje, a ekipa emisije „Zvezde Granda - Specijal“ je pomogla mladom Bijelopoljcu da se priseti svog prvog pojavljivanja, tačnije audicije, zbog čega se on pomalo postideo. 

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nemoj molim te samo da puštaš insert - zamolio je Isak voditelja Voju Nedeljkovića, ali prekasno.

- Ne puštam ja ništa, pušta režija, ja puštam ponekad golubove da lete - našalio se Voja i zamolio režiju da emituje Isakovo prvo predstavljanje, zbog čega je on poocrveneo.

Tada se Isak Miliju predstavio pesmom „Libar“ od Džibonija, a kako je njegovo pevanje bilo prekinuto, takmičar nije mogao da izusti nijednu reč, emocije su ga savladale, te su mu oči bile pune suza.

 - Dobro, koju si drugu pesmu spremio? Dobar si, šta ti je?!“, bio je iznenađen Mili, ali je Šabanović jedva kroz suze odgovorio:

Isak Šabanović ,,Zvezde Granda" screenshot
 

- E, sad nijednu. Ja se izvinjavam, ne mogu sad. „Da je sreće bilo“, ali ne mogu sad. Ja znaaam, ali sam… - ostao je Šabanović nedorečen.

- Jesi se uplašio ili ti nije dobro?“ - pitao ga je Mili, a Isak je briznuo u plač.

- Ja se na ovo nisam spremao mesec dana, ja se spremam čitavih pet godina da dođem ovde. Čitav svet mi je otišao u glavu, čitav život mi prođe - iskren je bio Šabanović koji je u tom momentu zaplakao.

Šabanović je Voji priznao kako se sada oseća nakon svega:

- Sad si me ukopao, taman sam zaboravio na ovo. To je kad dođeš sam vozom za Beograd i hoćeš nekom nešto da objasniš da znaš, a ispadne da ne znaš. I eto, desi se Mili koji te zove i promeni ti promeni život. Hvala ti, Mili - rekao je Isak sa knedlom u grlu.

U nastavku pogledajte kako je izgledala prva audicija Isaka Šabanovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike