Isak Šabanović pocrveni čim mu spomenu bivšu iz Sarajeva: Ta sve zna da skuva!

18.09.2021

19:58 >> 19:18

0

Ovaj grad je, inače, za njega majka rokenrola, jer su tamo nastali Zabranjeno pušenje, Divlje jagode, Čola, Merlin...

Isak Šabanović pocrveni čim mu spomenu bivšu iz Sarajeva: Ta sve zna da skuva!
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Mladi pevač Isak Šabanović, kog je domaća publika zavolela čim ga je ugledala u „Zvezdama Granda”, gostujući u „Điru sa Memom” otkrio je razne detalje iz svoje privatnosti o kojima se do sada nije mnogo znalo. Osim što ga je mučila trema pošto se bio tek prijavio za čuveni talent šou – pocrveneo je i na samo spominjanje izvesne bivše iz Sarajeva, o kojoj, međutim, nije želeo mnogo da priča.

Pročitajte još:

Ovaj grad, s druge strane, smatra „majkom rokenrola”, jer su tu nastali Merlin, Čola, „Zabranjeno pušenje”, „Plavi orkestar”… A straha od članova žirija poznatog takmičenja, odnosno njihovih komentara, teško se otresao.

– Pomislio sam: „Šta ako odem na taj Grand, daju mi negativne komentare i izgubim i ovo malo posla što imam – počeo je Šabanović u pomenutoj emisiji, objašnjavajući kako se velikom uspehu isprva niko nije nadao.

Sarajevo

– Sarajevo je za mene majka rokenrola. Tu su nastali „Zabranjeno pušenje”, „Divlje jagode”, Čola, Merlin, „Plavi orkestar”, Elvis J. Kurtović – nabrajao je, pa pocrveneo na samo spominjanje bivše devojke.

Otkrio je, međutim, da mu se javila i pružila podršku.

– Ma zna sve da skuva i pitu… Ali, nećemo o tome – nasmejao se drugoplasirani finalista „Zvezda Granda”, pa samo za gledaoce „Đira” otpevao još jednu Tifinu pesmu, „Grbavicu”, kao i deo Kemalove „Sarajevo ljubavi moja”, te „Miljacku” i „Romaniju” Halida Bešlića.

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike