Miloš Bojanić hoće pomirenje: Ne želi da umre, a da mu Zorica Brunclik ne oprosti

25.11.2021

12:21

0

Pevač se godinama sudi sa koleginicom, ali sada želi da zakopaju ratne sekire

Miloš Bojanić hoće pomirenje: Ne želi da umre, a da mu Zorica Brunclik ne oprosti
Copyright Miloš Bojanić ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Miloš Bojanić zabrinuo se za svoje zdravlje nakon smrti njegovih kolega, Merime Njegomir i Marinka Rokvića, pa ga je verovatno to podstaklo da se osvrne na svađe koje je imao sa Zoricom Brunclik.

Pevač se navodno poverio prijatelju, ističući da želi da zakopa ratne sekire sa koleginicom.

- Miloš je skoro sa svima na estradi dobar, samo ima ta suđenja sa Zoricom koja i dalje traju - započeo je izvor blizak pevaču i dodao:

Zorica Brunclik ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jedno vreme, od kada se sude, njih dvoje uopšte nisu govorili, ali nisu se ni viđali. Međutim, sreli su se na sahrani Šabana Šaulića i tamo kratko pozdravili. Sad Miloš kaže da bi bio red da se pomire i zakopaju ratne sekire jer ne želi da ode na "onaj svet" dok ne reši sve probleme sa koleginicom. Ako joj se obrati, ja verujem da će Zorica popustiti i da će sve biti u redu. Nije ona zlopamtilo, ali su oboje tvrdoglavi, pa su se zato međusobno i tužili. I dan danas se sude - završava izvor za "Scandal", a Miloš je jednom prilikom istakao da protiv Zorice nema ništa.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ja nju ne mrzim, a Zoka nema lošu dušu, ali je mnogo sujetna. Zbog njene sujete smo i završili na sudu. Ona me je dobila u jednom sporu, a ja nju u preostala dva. Ne bih voleo da odem na onaj svet, a da se ne pomirim sa Zoricom - ispričao je Bojanić i dodao:

- Bili smo veliki prijatelji, jedni drugima smo išli deci na svadbe, rođendane... Pa, Šabanovim odlaskom smo videli koliko ovaj život nije ništa, danas te ima, a već sutra te nema - rekao je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Scandal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike