Najpopularniji srpski telohranitelj na premijeri "Južnog vetra": Čuvao je Madonu, JLO, ali i princa Harija! (FOTO)

03.11.2021

10:26

0

Ajkula je bio veliki prijatelj Bate Živojinovića, a jednom je ispričao šta je bio vrhunac njegove svetske karijere

Najpopularniji srpski telohranitelj na premijeri "Južnog vetra": Čuvao je Madonu, JLO, ali i princa Harija! (FOTO)
južni vetar 2 b (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U Kombank dvorani sinoć je održana premijera filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", a na crvenom tepihu pojavile su se brojne poznate ličnosti.

Osim glavnih glumaca, Miloša Bikovića, Jovane Stojiljković, Mikija Manojlovića i Miodraga Radonjića, pažnju je svima skrenuo muškarac u zelenoj jakni. Ipak, iako nije javna ličnost, mnogima nije nepoznata činjenica da se radi o najpopularnijem srpskom telohranitelju svetskih razmera - Goranu Dželatoviću Ajkuli.

On se pojavio nasmejan, te se sa mnogim poznatim ličnostima pozdravio.

Srpski telohranitelj čuvao je neka od najpopularnijih imena svetske scene, među kojima su i pevačice Madona i Džej Lo, muzičar Robi Vilijams koji se povremeno bavi i glumom, a tu je i popularni princ Hari.

Svoj vrhunac karijere imao je 2012. godine kada je čuvao američki drim-tim u košarci, kada je imao najjači ugovor na Olimpijskim igrama u Londonu.

24sedam/Goran Sivački
 

Ajkula na telu ima specificne tetovaže koje simbolizuju važne stvari iz njegovog života, a jednom prilikom je to opisao ovako:

- Predstavljaju moj život i svaka ima svoje značenje. Nema poznatih ličnosti, a najveća ličnost je moja ćerka. Bolje biti prljav spolja nego unutra - kazao je Goran jednom prilikom.

Inače, on je bio veliki prijatelj porodice poznatog glumca Velimira Bate Živojinovića, a ostalo je zapamćeno to da je nosio krst na sahrani čuvenog Bate.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike