"Gospođo, zašto?" Madona izazvala gađenje novim vulgarnim fotografijama! (FOTO)

26.11.2021

09:16

0

Autor: Marija Mitić

Fanovi negodoju na pevačicino prezentovanje na društvenim mrežama

"Gospođo, zašto?" Madona izazvala gađenje novim vulgarnim fotografijama! (FOTO)
Madona - Copyright Profimedia

Ikona popa, Madona, u poslednje vreme znatno se trudi da održi status se*s simbola, ali kako kažu mnogi, na pogrešan način.

Njene fotografije na društvenim mrežama uveliko naginju ka vulgarnim, a upravo zbog eksplicitnosti na poslednjim slkama koje je objavila na Instagramu, preko golih drugi i zadnjice pevačica je morala da stavi emotikone.

- Lepota bez svrhe… Je lepota bez vrline… Ali sve lepe stvari… Imaju ovu funkciju… Da uzbude gledaoce… Na uzvišenu misao… Slava svetu… To je dobra učitelj. Meri Oliver - napisala je Madona ispod ovih skandaoznih fotografija na kojima izazovno pozira u donjem vešu, mrežastim čarapama i visokim potpeticama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Ove Madonine provokativne fotografije iz kreveta, a jedna čak i sa poda, sa zadnjicom u prvom planu, izazvale su bes među njenom publikom, koja joj je ispod istih ostavila brojne negativne komentare.

 - Umesto što objavljuješ užasne fotografije mogla bi da se pozabaviš nekom kvalitetnom muzikom,  - Samo jedno pitanje - zašto, - Gospođo, nikoga ne zanimaju vaše grudi i d*pe, - Hoće li ova žena naprosto da nestane i prestane da nas smara, - Blamaža,  samo su neki od komentara na Instagramu.

Pored toga, pevačica u poslednje vreme preteruje sa fotošopiranjem i korigovanjem lica i tela na fotografijama, što takođe nailazi na veliko negodovanje fanova.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike