Kako je Džordž Kluni zbog Amal ostao bez 35 miliona dolara, a da nije ni trepnuo: Ne kajem se!

04.12.2021

07:15

0

Sve što mu je rekla bilo je - da posao koji mu se nudi „nije vredan njegovog vremena", a on joj je poverovao i bez trunke sumnje

Kako je Džordž Kluni zbog Amal ostao bez 35 miliona dolara, a da nije ni trepnuo: Ne kajem se!
Amal i Džordž Kluni Profimedia - Copyright Profimedia

Džordž Kluni je svojevremeno trebalo da se pojavi u reklami za jednu avio-kompaniju, međutim, pošto je bila „vezana za sumnjivu zemlju", supruga Amal ga je posavetovala da mu tako nešto ne treba.

Glumac je upravo tako i objasnio kako je, u stvari, odbio 35 miliona dolara.

Inače, težak 500 miliona, nije ni trepnuo pošto je poslušao ženu. On, naime, zna da mu ona želi najbolje, a da ga i kao jedan od boljih advokata nikad ne bi loše posavetovala. Sa druge strane, do samog kraja razgovora s „Gardijanom" nije otkrivao koja je zemlja u pitanju - što prema pisanju stranih medija samo „pojačava" sumnju koja ga je još onda mučila.

Nije ga oštetilo!

- Da, ponudili su mi 35 miliona dolara za jedan san snimanja. U pitanju je bila reklama za avio-kompaniju, ali kad sam popričao sa Amal o tome, rekla mi je da nije vredna mog vremena. Vezana je za jednu izuzetno sumnjivu zemlju, pa sam i sam pomislio: „Dobro, ako na bilo koji način utiče na moj miran san, stvarno mi ne treba" - otkrio je poznati glumac, koji inače „vredi" 30 miliona kao lice „Nespresa".

Amal i Džordž Kluni Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike