Isplivali detalji tajnog venčanja sina Žike Jakšića! (FOTO)

03.12.2021

13:14

0

Sve se odvilo još 6. maja, a poznati voditelj je u vreme kada se ljubav rađala na sva zvona hvalio naslednika, koji je bio postigao veliki uspeh

Isplivali detalji tajnog venčanja sina Žike Jakšića! (FOTO)
Copyright Foto: M.M./ATAImages

Poznati voditelj šoua „Nikad nije kasno", Žika Jakšić, oženio je sina Andriju 6. maja tekuće godine.

Iako često s takmičarima priča o vezama, brakovima, posle razvoda od Dajane Paunović i svoj je ljubavni život uspeo vešto da sakrije od očiju javnosti, pa tako i veselje naslednika, koji je sudeći po opisu Instagram profila, posle dve godine veze „stao na ludi kamen".

Instagram screenshot Jakšići
 

Andrija je sve lepo „pobrojao" na pomenutoj društvenoj mreži, kada su važni datumi u pitanju - a prema daljem pisanju „Hello" portala, u vreme kada je ljubav s misterioznom devojkom nastajala, Jakšić nije krio koliko je ponosan na uspeh svog mezimca.

„Presrećan sam!"

- Andrija je završio master na svetski priznatom fakultetu za enologiju i vinarstvo, kao najbolji u poslednjih 25 generacija. Pre tri godine došao je sa idejom da završni rad spremi ovde. Udružio je lepotu župskog grožđa i svoje znanje i, napravio fenomenalno vino koje sada osvaja zlatne medalje na takmičenjima širom Evrope. U jednom trenutku je rekao: „Tata, jesam tamo bio najbolji, ali sve su to formule i brojevi. Ovo vino je moj master za tebe", pa smo mu dali ime po mojoj emisiji. Iako može da radi u bilo kojoj svetskoj vinariji, odlučio je da pokuša da svoje ambicije ostvari ovde, zbog čega sam presrećan - govoreio je on, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike