Ivana Bogićević o emotivnom životu: Momci neće ništa sa mnom jer sam pevačica

02.12.2021

19:42

0

Mlada pevačica kaže da ne želi da bude ničija lutka i trofej, već da želi pravog muškarca kraj sebe

Ivana Bogićević o emotivnom životu: Momci neće ništa sa mnom jer sam pevačica
Screenshot_1 - Copyright Instagram printscreen/ivanabogicevic_

Istaknuta „Zvezda Granda”, Ivana Bogićević se tokom, ali i posle takmičenja suočavala sa brojnim komentarima zbog profesije kojom se bavi. Pevačica ima samo 22 godine i već mišljenja da prava ljubav ne postoji, a da pravih momaka, više i nema.

U intervjuu za 24sedam, Ivana je progovorila o svom emotivnom životu, ali i pričama koje vladaju u njenom okruženju. Bez ikakvog ustručavanja ona je priznala i da momci ne pomišljaju na vezu sa njom, baš zato što je pevačica, a njih bije loš glas. 

- Kod nas mlađih retko možeš videti pravu ljubav. Ja i dalje nemam dečka. Svi kažu: „Ma naći ćeš ti dečka, mlada si”. Jesam ja mlada, ali današnji svet se ne svodi na ljubav, nego na novac, provod. Biću kao i Karleuša, bez dlake na jeziku. Sve se svelo na pare, s*ks, izlaske. Prave ljubavi nema. Moj stav je takav da ću radije ostati sama nego da budem nečija lutka, trofej ili da budem seksualni objekat. Drugarice te savetuju: „Ljubav više ne postoji, nađi nekog sa parama.” Ja radije neću imati hleba da jedem, nego da nađem „budžovana” koji će da mi plaća sve živo, a da tu nema ni ljubavi, ni strasti. Ja savest i dalje imam, još uvek nisam poludela. Ja sam vaspitana tako da cenim prave vrednosti, ne jurim novac. Loše bih se osećala, kada bi meni neko plaćao nešto. Nikada to sebi ne bih dozvolila. Kada god sam sa svojim bivšim momcima išla na kafu, na ručak, nikada nije bilo da on sve plati. Jednom on, drugi put ja, kao u svakoj normalnoj vezi. Pa čekaj, jesam li ja tražila bankomat, ili nekoga sa kim mogu da razgovaram i ko će da me razume - priča mlada „Zvezda Granda” za 24sedam i otkriva šta joj momci zameraju: 

 

 

- Išla sam sa jednim momkom na sastanak i on meni kaže: Imaš problem, jer se ponašaš kao muško. A onda ja njemu kažem: „Dečko, ja pevam od 15. godine, u svet odraslih sam ušla kao dete i ja sam jednostavno bila primorana da razmišljam i kao muško i kao žensko.” Ceo život sam se družila sa muškarcima, kao klinka sam bila muškarača, volela sam da se igram sa autićima, rata. Nisam naivna i nisam glupa. Uvek znam da li me je neko pozvao na sastanak zato što želi da me upozna ili da me odvuče u krevet - priča Ivana, koja kaže da bi muškarcu uvek pružila drugu šansu, ako zna da je to ono pravo: 

- Muškarci će uvek zabrljati, uvek je bilo to da smo mi žene pametnije od njih. Oni zabrljaju, a da to ni ne znaju i onda pružiš im drugu, treću šansu - priča Bogićevićeva koja ne krije da je često zbog svoje profesije negativno etiketirana:

 

- Mi pevačice smo zbog nekih tamo dama etiketirane kao k*rve i onda momci čim čuju pevačica je, onda je samim tim k*rva. Ja sam čist dokaz da pevačice nisu k*rve. Problem je što su se u naše vode umešale žene koje nije trebalo da se umešaju, zbog toga mnogi imaju loše mišljenje o nama. „X” puta sam imala slučaj da se svidim nekom momku, i on hoće da popriča sa mnom, ali ne želi ništa više od toga, jer sam pevačica. Mnogo puta sam i čula da neki kažu kako nikada ne bi mogli da budu sa pevačicom. Postoji ta predrasuda: „Šta će meni devojka da dolazi u šest ujutru, nju će svi tamo da gledaju”. Ja sam drugačijeg mišljenja - ako žena ima dovoljno pažnje i poštovanja od tebe, može njoj da dođe i Bred Pit, ona ga pogledati neće. 

 

 

Bogićevićeva nam je priznala i da je naišla na brojne osude kada joj se tokom takmičenja videla zadnjica, sasvim slučajno, iako je u planu bilo nešto sasvim drugo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike