Obožavam novac! Snežana Đurišić iskreno o finansijama i svađama u „Zvezdama Granda” (VIDEO)

26.11.2021

15:03

0

Pevačica je otkrila da je u kontaktu sa Karleušom bez obzira na to što više nije deo sastava muzičkog takmičenja

Obožavam novac! Snežana Đurišić iskreno o finansijama i svađama u „Zvezdama Granda” (VIDEO)
Snežana Đurišić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Snežana Đurišić, deo je postave stručnog žirija „Zvezda Granda”. Kako nova sezona ovog muzičkog takmičenja traje već tri meseca, pevačica otkriva kakva atmosfera vlada u studiju bez Jelene Karleuše i da li će ona ponovo biti deo njihovog sastava. 

- Nedostaje Jelena, ona je naša lavica. Navikli smo na nju. Žiri je promenljiv, Ceca se lepo snašla. Uostalom, to su ljudi od kredibiliteta, svi znamo svoj posao. Ona se dobro snašla u žiriju i odlično radi svoj posao. Jeleni ništa ne fali, ona je svuda. To da li će se vratiti u žiri, ja ne znam i ne odlučujem o tome. O tome odlučuje direktor. Obe su stroge, svaka na svoj način - kaže pevačica za okupljene medijske ekipe, među kojima je i 24sedam i priznaje da li je u kontaktu sa mlađom koleginicom: 

24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.
 

- Jelena i ja se čujemo, dopisujemo se. Imamo jednu našu grupu na viberu i čujemo se. Jelena nije bila ranije aktivna, nije ni sada. Ja sam se sa njom čula pre dve nedelje. Grupa koja postoji na viberu jeste „Žiri Zvezda Granda”, ali Jelena nije u njoj. 

Česta peckanja Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija deluju veoma burno, a Snežana otkriva na koji način oni rešavaju sukobe i da li je bilo potrebe da i ona umeša prste.

- To oni reše sami. Ceci ne treba niko, ona to sama vrlo lepo i po kratkom postupku reši. Ja Cecu poznajem dugo, znam kakva je. Dobro pazi kada je pred kamerama. Ovoga puta ona reaguje shodno situaciji i to me oduševljava. 

24sedam/Goran Sivački
 

Đurišićeva ne krije i da ona često ima sukobe mišljenja sa Sašom Popovićem, ali prevagu u njihovom odnosu imanjihovo prijateljstvo. 

- Kako da ne. Zavisi od situacije, uglavnom u Zvezdama Granda, on misli jedno, ja drugo, onda se mi tu raspravljamo. Ono što je divno i što krasi dva čoveka, jeste prijateljstvo, koje ne bi postojalo da mi to ne rešimo onako kako treba. Uvek razdvajam privatno i poslovno. 

Kako kaže, ona je imala tu privilegiju da ponovo voli iako iza sebe ima brak, decu i unučiće, ali o ponovnom zavetovanju na večnu ljubav ne razmišlja.

- Svaka godina koju prođemo ostavlja neko iskustvo. Ja sam privilegovana da mi se ljubav dogodila i u ovim godinama, posle braka i dece i uničića. Nema razloga za odlazak pred oltar - kaže Snežana. 

24sedam/Goran Sivački
 

Pevačica je između ostalog i otkrila da ona i te kako voli novac, ali da je ne čini srećnom. 

- Ma ko ne voli novac? Obožavam novac, ali on me ne može činiti srećnom. Novac može da mi pomogne da uradim nešto što će da me usreći, a sama količina novca da me usreći, to nije moj slučaj. Naprotiv, novac je veliko iskušenje. 

Šta je još Snežana rekla pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike