Nikada od mene ništa neće biti! Zorja Pajić o Karleušinim prozivkama: Niko nije vidovit

29.11.2021

20:00

0

Pevačica ističe da Jeleni kao članici žirija ništa nije zamerila iako su njeni komentari ponekad bili suviše grubi

Nikada od mene ništa neće biti! Zorja Pajić o Karleušinim prozivkama: Niko nije vidovit
Screenshot_2 - Copyright Printscreen Youtube /Zorja Pajic

Zorja Pajić stekla je veliku popularnost tokom takmičenja „Zvezde Granda“, što je i kasnije iskoristila kako bi unapredila svoju karijeru. 

Svaki izazov prihvata, radi na novim pesmama i jedva čeka da bude deo Evrovizije.  

- Život posle „Granda“ mi je prelep, prelepo mi je bilo u „Grandu“ tokom takmičenja - svaki nastup je bio jedno novo otkrovenje, kako za publiku tako i za mene. Uživala sam pripremajući svaki nastup, uživala sam u svakom nastupu i presrećna sam što sam otkrila da je moj posao ono što volim da radim najviše na svetu. Smatram da sam privilegovana da imam mogućnost da to tako i bude. Sada posle Granda uživam u muzici – pravljenju muzike i novim izazovima koji me čekaju. Već sam završila jednu pesmu koja će biti na izboru za Pesmu Evrovizije, poslala sam pesmu na konkurs, a radili smo je moj suprug i ja - ispričala je ona i otkrila jedan detalj koji se tiče kompozicije koja će se naći  u trci za predstavnika Srbije na ovom prestižnom takmičenju:

Printscreen Zvezde Granda
 

- Smem da kažem samo da jedva čekam da je ljudi čuju u februaru. Deluje daleko, ali to će brzo doći. Pesma je lična i reći ću da nije ljubavna… ljubavna je jer smo je Lazar i ja radili, ali tematika nije. Ili jeste, kako je ko shvati i to jedva čekam - kazala je ona. 

Bez ikakvog ustručavanja, Zorja ističe da brojne njene kolege ne znaju da pevaju. 

- Naravno da da! Ne izmišljam, to je činjenica. Ne znaju da pevaju, ali imaju neke druge kvalitete koji prolaze kod publike I svaka čast i samo napred. Mislim da za svakoga ima mesta na estradi. 

Iako je važila za jednog od favorita, tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ susretala se sa brojnim negativnim komentarima žirija. Pojedini su joj dali vetar u leđa, drugi očvrsnuli, te sada na sve to gleda kao jedno savršeno iskustvo. 

ATAImages/ M.M.
 

- Pamtim jedan komentar s kojim se ne slažem i koji moram da istaknem. Ne slažem se možda s još nekim komentarima koje sam čula, ali ovaj izdvajam - „Nikada od mene ništa neće biti i svakoga čuda tri dana dosta“. To je deo komentara s kojim se ne mogu složiti, jer za početak, niko od nas nije vidovit. Rekla ga je Jelena Karleuša. Smatram da je dala neke veoma bitne i pozitivne kometare koji su istina, a isto tako mislim da je rekla neke stvari nepromišljeno, ali naravno, ne uzimam joj ništa za zlo, smatram da ona mene voli i to je to. Sve je oprošteno! - rekla je Zorja za „Mondo“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike