Estrada pod lupom 24sedam: Najcrnja nedelja - samo smrti i pomeni (FOTO/VIDEO)

29.11.2021

07:15

0

Oštre reči, drame i tuga zavili su svet poznatih u crno

Estrada pod lupom 24sedam: Najcrnja nedelja - samo smrti i pomeni (FOTO/VIDEO)
New Project (3) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Instagram/darkolazicofficial

U svetu poznatih protekle sedmice „nije svitalo". Brojni teški, tužni događaji, ređali su se gotovo kao na traci - od godišnjice smrti Bojana Zlatanovića Tokana, preko komemoracije Marini Tucaković, sahrane Merime Njegomir... Suze njihovih porodica, brojnih prijatelja i saradnika bez prestanka su lile.

Sa druge strane, oštar odgovor Danijele Štajnfeld po odbijanju glumaca da Branislav Lečić ocenjuje njihov rad, haos na sudu koji je izbio između Marine Gagić i Darka Lazića, hospitalizacija Miša Kovača, te navodno ponovno hapšenje Stefana Đurića Raste - nema koga nije dodatno potreslo.

Smrti mlade zvezde „Granda", a onda i političara Milutina Mrkonjića, velike ljubavi pevačice Ane Bekute, zaključile su „crnu nedelju" za nama, u kojoj je, inače, kremirana Halina Hačins - mesec dana nakon incidenta na snimanju filma „Rđa".

Cela estrada u Skupštini grada, ali ne i Ceca...

Skoro dva meseca posle sahrane, održan je i komemorativni skup u čast poznatom tekstopiscu.

 

 

 

Brojne poznate ličnosti poput Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Ane Bekute, Žike i Jelene iz „Zane", Jovane i Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac... Pojavile su se u Skupštini grada Beograda, gde je porodica sve i organizovala. Prema pisanju „Blica", međutim, Ceca Ražnatović se nije pojavila kako, navodno, ne bi došla u neprijatnu situaciju sa sinom pokojne Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom i posle skandala na sahrani.

Godinu dana bez Tokana

Bubnjar „Amadeus benda" preminuo je krajem novembra protekle godine od posledica koronavirusa. I danas, jedan od poslednjih snimaka benda privlači veliku pažnju javnosti, a prikazuje Tokana i njegove zavidne glasovne mogućnosti.

 

 

Tada, on je izvodio pesmu „Kad me jednom ne bude" koju je u originalu pevao Ljubiša Stojanović Luis. Mnoge je naziv pesme naježio, pogotovo što je te stihove otpevao nekoliko nedelja pred smrt.

Sahranjena Merima Njegomir

Pevačica je ispraćena na večni počinak 23. novembra na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana.

Tamburaši su svirali „Zbog tebe plačem", „Što je lepo kad se neko voli", „Što se bore misli moje", dok su članovi porodice, prijatelji i brojni poštovaoci plakali.

 

 

 

Mišo Kovač hospitalizovan po hitnom postupku

Pevač je kolima Hitne pomoći iz svog doma prevezen na odeljenje za pulmologiju.

Printscreen CMC TV
 

Porodica i prijatelji su, prema pisanju medija, tada bili u strahu da se ne desi i najgore. „Prašina se slegla" tek pošto je njegova ćerka Ivana za „Story.hr" istakla da se on oseća dobro.

Rasta opet iza rešetaka?!

Krajem protekle nedelje se pročulo kako je reper ponovo uhapšen, što je mnoge zateklo, kako on trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora. Za 24sedam, međutim, njegov advokat Vuk Tufegdžić je tada objasnio da je u stvari - reč o starom snimku, rađenom za potrebe filma. Rasta je za „Telegraf" dodatno objasnio i da taj video nije ni smeo da izađe u javnost, jer je veliki i za njega značajan, na kom je mesecima radio.

24sedam/ Goran Sivački
 

„Ako verujete jednoj ženi, ostale će progovoriti"

Nakon što je na 38. regionalnim Susretima pozorišta u Brčkom ekipa predstave „64“ odbila da njihov rad ocenjuje Branislav Lečić, koji je, inače, jedan od članova žirija tog festivala, oglasila se i Danijela Štajnfeld, zbog koje su se na ovaj potez oni i odlučili.

Podsetimo, glumci su ipak odigrali predstavu, kako su rekli, samo iz poštovanja prema publici, a kao razlog zbog kog nisu želeli da ih Lečić ocenjuje naveli su njegove pojedine izjave i „iživljavanje“ nad Štajnfeldovom koja ga je optužila za silovanje. 

Iznenađen, Lečić je i sam odreagovao:

 

 

„Cirkus" u sudnici

Marina Gagić i Darko Lazić sreli su se oči u oči u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju. Međutim, nastao je opšti haos, takav da je sudija morala da odreaguje - jer nisu mogli mirno da se dogovore niti oko starateljstva, niti visine alimentacije.

ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram
 

Pevač je, između ostalog, navodno prvo rekao kako može da izdvoji 25.000 mesečno jer nema primanja, preneli su mediji, zatim 30, dok mu je Gagićeva oštro skrenula pažnju „kako nisu na pijaci da bi se cenkali i da je njegovo dete u pitanju..."

Bivša zvezda „Granda" izgubila bitku s opakom bolešću

Pevač Jasmin Hasić preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36. godini, odjeknulo je 25. novembra.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
 

Nedavno, bio mu je dijagnostikovan tumor na bubrezima koji je operisao u Turskoj, ali je nažalost izgubio je bitku. Ova vest je veoma potresla estradu, kao i brojne fanove koji su se od talentovanog momka iz Srebrenika opraštali dirljivim rečima na društvenim mrežama. 

„Otišao je moj Milutin..."

Političar Milutin Mrkonjić je preminuo 27. novembra, a pevačica Ana Bekuta, njegova velika ljubav s kojom je proveo skoro punu poslednju deceniju života, teško se nosi s ovim gubitkom.

- Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - kratko je rekla ona, prvi put za javnost nakon što joj je partner preminuo.

U prvoj objavi na Instagramu dan posle njegove smrti, uz zajedničku fotografiju je poručila:

- Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Kremirana Halina Hačins

Snimateljka koju je Alek Boldvin slučajno usmrtio na snimanju „Rđe" kremirana je mesec dana nakon strašnog incidenta. Mesto polaganja urne, prema pisanju stranih medija, čuva se u tajnosti, a pokopu njenog pepela prisustvovaće samo najbliži prijatelji i porodica.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike