Ispovest Anje Mandić: Morala sam da naučim da živim bez Mande, sin je isti on

30.11.2021

22:14

0

Glumica se više od pola decenije bori sa velikim gubitkom

Ispovest Anje Mandić: Morala sam da naučim da živim bez Mande, sin je isti on
Screenshot_11 - Copyright Printscreen Youtube/K1

Prošlo je pet i po godina otkako nas je napustio legendarni glumac Milorad Mandić Manda. Svojim odlaskom Manda je ostavio veliku prazninu na glumačkoj sceni Srbije, ali i veliku tugu u srcima njegove udovice Anje Mandić i naslednika Andrije. 

Glumica otkriva koliko joj je teško bilo prethodnih godina i kako je uspela da nastavi dalje život sa sinom. 

- Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak - da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju. Bilo je jako teško jer nismo mogli da imamo nikakvu intimu u tim trenucima. Ali sam se izmakla iz te gungule i ostala zatvorena sa porodicom i sinom. To je period kada sam osetila da sam uplašena, ali da mi treba vreme da naučim da živim bez Milorada. Sad kad je prošlo pet i po godina, mogu da kažem da sa tim mogu da živim - ispričala je Anja u emisiji „Balkanskom ulicom“.

ATAImages / Antonio Ahel
 

Anja je sa Mandom provela 12 godina u braku koji je bio kao bajka, a kada je ostala bez njega, shvatila je da mora da se posveti svom sinu i izvede ga na pravi put.

- Tu nagon za opstankom i volja za smislom i pravo na život koji osvestite dosta uradi mimo racija, tad racio ne funkcioniše dobro. Tad idete iz dana u dan i učite ponovo da koračate, tu imate mnogo stvari na koje treba ponovo da se navikavate. Ali prvih godinu dana, kada nekog nema, svakako mora da prođe, da biste vi osvestili svoj život. Tu sam stavljala Andriju u prvi plan i bila sam okrenuta ka njemu, bilo mi je bitno da budem funkcionalna - kaže Anja koja ne krije da je samohrano majčinstvo veliki izazov:

 

 

- Trudim se da Andriji olakšam i izvedem ga na pravi put, ali ne znam da li sam uspela još uvek. Tu su stalno novi izazovi, ovo vreme je zastrašujuće te bi naravno bilo dobro da mu je tata tu. Ja sam samo mama i ne igram mu ulogu oca, ne znam da li ću sve rešiti, ali se trudim da budem tu i da mu pomažem.

Printscreen Youtube/K1
 

Anja priznaje i da je Andrija preslikani Manda i da poseduje njegov humor. 

- Andrija dosta podseća na Milorada fizičkim izgledom. Ima takođe taj mir i eksplozivnost i duhovit je na njega. A to kad ume da se prepusti i da više bude sanjar i romantik, je na mene. Primećujem da je jako dobar u pamćenju dijaloga, da ga zanima gluma, ali ga puštam da sam izabere svoj put - objasnila je glumica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike