Supruga pokojnog Mande o sinu i prijateljstvu sa Anđelkom Prpić: Rekao mi je da bi voleo da ima svoju privatnost

11.01.2021

21:00 >> 21:22

1

Autor: N. Lisinac

Nakon iznenadne smrti svog supruga, Anja je ostala samohrana majka

Supruga pokojnog Mande o sinu i prijateljstvu sa Anđelkom Prpić: Rekao mi je da bi voleo da ima svoju privatnost
Copyright Anja Mandić, Printscreen: Youtube/Među nama

Anja Mandić predhodne godine je dosta radila. Najveću radost u Anjinom životu predstavlja sin Andrija, kojeg je dobila u braku sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom. Ona kaže da joj je naslednik pokretač i snaga, a da je nedavno izrazio jednu želju.

– Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalana sam mojim roditeljima na tome – kaže Anja.

Pročitajte još

Ona je takođe glumica, a kroz posao je stekla i prijateljicu koja joj je postala i kuma, koleginicu Anđelku Prpić.

– Ja sam stekla godinama, naravno, prijatelje i u poslu. Anđelka je, mogu da kažem, ušla u moj život, kada smo radile seriju “Andrija i Anđelka”. I od tada, shvatile smo da nas vezuje uzajamo poštovanje, podrška i ljubav. Ja sam njoj igrala kumu u seriji. Tako da je naše kumstvo tako nastalo, a u život se prelilo prijateljstvo. Dakle, mi se nismo registrovale kao kume, ali smo suštinski veoma povezane. Kao i moj uzak krug prijateljica i ona je jedna od mojih najvećih podrški, kako profesionalna, tako i privatna – kaže Anja za “Blic”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike