Toni oborio Draganu Mirković s nogu! Romantičan gest o kom se priča (VIDEO)

24.11.2021

18:07

1

Zajedno su više od dve decenije, ali zaljubljeni kao prvog dana

Toni oborio Draganu Mirković s nogu! Romantičan gest o kom se priča (VIDEO)
_P7I6997 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dragana Mirković važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima, a podršku u svemu što radi ima od svoje porodice. Njen suprug Toni Bijelić ne propušta priliku da je iznenadi, pa je to učinio i ove večeri. 

Naime, dok je Dragana davala izjave pripadnicima sedme sile koji su se okupili u Požarevcu, na snimanju novogodišnjeg programa njene televizije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, u salu je donet ogroman buket od 101 ruže.

24sedam/Goran Sivački
 

Pevačica nije znala šta ju je snašlo, gledala je uznevereno oko sebe, sve dok nije uzela poruku iz buketa i shvatila da je iznenađenje od njenog supruga.

- Pa od Tonija, ko bi bio (smeh). Poruka glasi "Volim te kao prvog dana", to može biti samo on - rekla je pevačica, te priznala da ume i ona njega da iznenadi, ali da je on taj koji to čini više:

- Iznenadim i ja njega, mada je on prepun iznenađenja definitivno. Nisam ovo očekivala. Ima on običaj da to radi, ali nema mogućnosti jer smo stalno zajedno. I onda kada se razdvojimo kao da je pakao, zato je verovatno i osetio potrebu jer nije mogao da dođe sa mnom, pa je poslao ove prelepe ruže. 

24sedam/Goran Sivački
 

Pevačica je, potom, pozirala sa ogromnim buketom, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike