Vapaj sestre Merime Njegomir: Danas je trebalo da se vidimo, ali sudbina je htela drugačije (VIDEO)

28.11.2021

14:45

0

Nina je pevačici bila velika podrška u borbi protiv opake bolesti. Iako je i sama zdravstveno loše, smogla je snage i uputila joj poslednje zbogom...

Vapaj sestre Merime Njegomir: Danas je trebalo da se vidimo, ali sudbina je htela drugačije (VIDEO)
Nina Pavić Printscreen ,,Nikad nije kasno" - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Nina Pavić, nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno", prisetila se sestre Merime Njegomir, bez koje je ostala 20. novembra. U emotivnoj objavi na Fejsbuku, koju je posvetila i majci, otkrila je koliko joj je teško - jer je danas, na njen rođendan trebalo da se vide, „ali sudbina je htela drugačije".

Podsećanja radi, Nina je Merimi bila velika podrška u borbi protiv opake bolesti. Iako je i sama zdravstveno loše, smogla je snage i uputila joj poslednje zbogom.

Od tada, međutim, tuga ne jenjava.

- Bol bolujem, majčice! Danas bi ti, majko naša, bio rođendan, nas petoro si odgajila, hvala ti. A nas dve bi na današnji dan pile kafu kao uspomenu na tebe, ali je sudbina htela drugačije. Primi majko, na svoje grudi svoju Miru, kako si je zvala, uteši je i ne daj da je više išta boli, a ja ću svoju bol da bolujem - glasi Ninina potresna poruka, koju je ispisala uz snimak na kom Merima peva „Bol bolujem".

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike