Baka me čuva sa neba, dobro je što je više ne boli: Unuka Merime Njegomir ne prestaje da plače

26.11.2021

08:43

0

Pevačicina ćerka Ljubica objavila je potresan post

Baka me čuva sa neba, dobro je što je više ne boli: Unuka Merime Njegomir ne prestaje da plače
Ljubica Njegomir - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Merimu Njegomir su mnogobrojna porodica, prijatelji, kolege ispratili na večni počinak u utorak, 23. novembra. Naime, pevačica je sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njen odlazak ne prestaje da boli. 

Ljubica, ćerka Merime Njegomir, podelila je na Instagramu detalje potresnog razgovora sa svojom naslednicom, pevačicinom unukom koja ne može da se pomiri sa smruću svoje bake. 

Instagram printscreen/ljubicanjegomir
 

- Danas mi je Sonja rekla: "Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo, mnogo, ali mi je drago što je više ništa ne boli. I ona mene sad čuva sa neba - napisala je Ljubica na zvaničnom Instagram profilu porodične poslastičarnice.

Inače, Merima je bila veoma vezana za svoju unuku. Mnogi su govorili da Sonja neodoljivo podseća na svoju baku, a jednom prilikom je čak i sama pevačica to prokomentarisala:

- Naravno da mi je drago kada kažu da ona likom podseća na mene, ali kao sva deca, tako je i ona pokupila najlepše osobine svojih roditelja. Sonja je veoma mirna, a najviše voli da me sluša dok joj pevam, tada je posebno skoncentrisana. Kad god sam u prilici, slobodno vreme koristim da budem sa Filipom i Sonjom ili da ih bar nakratko vidim i da se pomazimo. Rekla bih da je to moja osnovna uloga - rekla je pre šest godina Merima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike