Otišao je naš ćale, šmeker... Ilda i Pejović tuguju za Milutinom Mrkonjićem: Odmori se, dobri moj (FOTO)

28.11.2021

13:53

0

Smrt političara ih je i te kako pogodila

Otišao je naš ćale, šmeker... Ilda i Pejović tuguju za Milutinom Mrkonjićem: Odmori se, dobri moj (FOTO)
207743_brnabic-29062017-014_orig (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Estrada je gotovo čitava zavijena u crno otkako je juče, 27. novembra, odjeknula vest o smrti političara Milutina Mrkonjića. Njegovi brojni prijatelji sa scene ostali su u šoku u sekundi, kada su saznali da je izgubio bitku s opakom bolešću u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje", u 79. godini.

Svi su se nadali da će pobediti, dugogodišnja ljubav Ana Bekuta nije mu napuštala stranu i svakodnevno ga je posećivala, a prema rečima direktora bolnice u kojoj je ležao - lekari su dali sve od sebe, ali ipak, bezuspešno.

- Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspešnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano. Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima. Naš „Ćale", šmeker, legenda... Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tiče „Ćale", tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj - uputio je i Aco Pejović poslednje zbogom političaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

Ilda Šaulić takođe mu je posvetila objavu na Instagramu, a odabrala je fotografiju s jednog okupljanja, iz perioda kada je i njen otac Šaban Šaulić bio živ.

- Sa tugom se opraštam od našeg porodičnog prijatelja. Počivaj u miru, dragi naš Mrko - poručila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Brojne druge kolege sa scene se na isti način opraštaju od političara, koji bi, prema trenutnom pisanju medija trebalo da bude sahranjen u sredu.

Povodom smrti Milutina Mrkonjića sutra će biti otvorena Knjiga žalosti u sedištu SPS-a na Studentskom trgu u Beogradu, prenose dalje portali. Građani će u nju moći da se upišu od 11 sati, a SPS će, inače, biti i organizator sahrane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike