Saša Popović neutešan, smrt Milutina Mrkonjića ga dotukla: Zbogom, dragi naš prijatelju

28.11.2021

10:25

0

Političar je preminuo juče, 27. novembra, posle teške bolesti. Bitku je izgubio u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje", u 79. godini

Saša Popović neutešan, smrt Milutina Mrkonjića ga dotukla: Zbogom, dragi naš prijatelju
zvezde_granda_06042021_0015 (1) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vest da je političar Milutin Mrkonjić preminuo veoma je pogodila i Sašu Popovića. On priznaje koliko je tužan i neutešan, pa s porodicom poručuje da ljubav prema njemu, njihovom velikom prijatelju, nikada neće prestati.

- Ako govorimo o Milutinu kao intelektualcu, vrsnom političaru i biznismenu, oduvek je imao moje veliko poštovanje. Ako govorimo o Mrki, lafu, čoveku čiji je zaštitni znak bio širok osmeh, ruke raširene da vas prime u zagrljaj i čoveku koji je bio veliki prijatelj „Granda" i moje porodice,  ljubav prema njemu nikada neće prestati. Žao mi je mnogo zbog njegovog odlaska, neutešan sam i tužan. Zbogom, dragi naš prijatelju - poručio je Popović za medije, skrhan bolom.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo juče, 27. novembra, u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje", u 79. godini. Poslednju gotovo čitavu deceniju proveo je u velikoj ljubavi s pevačicom Anom Bekutom, inače Sašinom koleginicom iz ekipe žirija „Zvezda Granda". Brojne poznate ličnosti oprostile su se od njega kako putem medija, tako i društvenih mreža.

- Otišao je naš dobar prijatelj, poslednji džentlmen starog kova, čovek koji je voleo ljude, život i pesmu. Poslednji pozdrav dragom Mrki. Brena i Boba sa porodicom - poručili su Živojinovići pogođeni tužnom vešću.

Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica Jelena Karleuša, kada je čula tužne vesti, oglasila se na svom Instagram profilu i posvetila mu objavu. Slavica Ćukteraš, s druge strane, uz svoju je i poručila:

- Ne mogu da verujem da si otišao. Toliko smeha je bilo uz tebe i Anu, primer ljubavi, da prosto ne mogu da verujem. Počivaj u miru i iskreno saučešće porodici.

Mira Škorić takođe im se pridružila, kao i Ana Sević, koja je pokazala i kako će pamtiti političara koji je poslednjih gotovo punih deset godina bio u ljubavi s njihovom koleginicom Anom Bekutom.

- Nemoguće je postaviti sliku gde niste zajedno... Ovakvog ćemo vas pamititi. Dragi čika Mrka, čovek prepun pozitivne energije i ljubavi. Uvek ćemo vas se sećati sa osmehom na licu. Počivajte u miru - istakla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike