Tanja Savić iznenadila porukom, ovim je potvrdila da je napokon ponovo zaljubljena?

26.11.2021

15:56

0

Pevačica je otkrila kakve ljude za sebe bira od sada

Tanja Savić iznenadila porukom, ovim je potvrdila da je napokon ponovo zaljubljena?
Tanja Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić je poslednjih nedelja glavna tema u javnosti. Otkako je objavljena vest da je pevačica u navodnoj vezi sa Draškom Stanivukovićem, nagađa se svašta, a u celu priču se umešao i njen još uvek zakoniti suprug Dušan.

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

Tanja je odlučna u tome da se bori protiv svih, a njena poslednja objava na nalogu na Instagramu je dokaz tome.

- Sve više biram ljude, one sa srcem, hrabre, nežne, odane, tihe kad treba, glasne kad zatreba, poštene, one koji će stati uz mene, one za koje mogu ruku u vatru da stavim, one iskrene, one sa kojima satima mogu da pričam o normalnim stvarima, bez straha od osude, o smislu života, one koji ne pričaju drugima iza leđa, one koji rade dobre stvari a ne pričaju o tome. One s kojima mogu ćutati i gledati u nebo. One odvažne, one brižne, pametne... Sve više biram ljude koji i za sebe biraju slične, a takvih je zaista malo - napisala je Savićeva.

Nije poznato o čemu se tačno radi, ali sudeći po njenom osmehu, mnogi zaključuju da je Tanja napokon ponovo srećno zaljubljena. Takođe, ona je otkrila da će angažovati advokate koji će se baviti svim stvarima koje je izgovorio i i dalje govori njen još uvek zakoniti muž.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike