Bivši muž Tanje Savić ponovo zapretio: Mojoj privatnoj arhivi nema kraja!

22.11.2021

09:11

0

Autor: Marija Mitić

Posle brojnih pretnji koje je uputio majci svoje dece, Dušan Jovančević je izrekao još jednu, a tiče se njihovih eksplicitnih snimaka

Bivši muž Tanje Savić ponovo zapretio: Mojoj privatnoj arhivi nema kraja!
Copyright Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages /Antonio Ahel

Otkako se sve više spekuliše o navodnoj romansi Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, njen još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević ponovo je počeo da se oglašava za medije. Posle brojnih pretnji koje je uputio majci svoje dece, Dušan je izrekao još jednu, a tiče se njihovih eksplicitnih snimaka.

- Uopšte mi nije bitno šta pričaju Draškovi i kako me komentarišu. Znam šta je istina, ne plašim se nikoga i znam šta pričam u svakom trenutku. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voleli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle - kaže Jovančević i ponovo govori kako su on i njegova supruga zajedno konzumirali narkotike, što će iskoristiti protiv nje na sudu, odnosno u borbi za starateljstvo nad decom.

Tanja Savić i Dušan Jovančević, Foto: A.A./ ATAImages
 

- Pre haosa s decom viđali smo se u Novom Sadu. U hotelu koji sam iznajmljivao - to je zapravo bio stan na dan dan, tamo smo se drogirali i pili. Znate već koje su to droge. Ona najlepša što ulazi na nos, a to je kokain. Setiće se ona, da joj se osveži pamćenje. Šta mislite, šta će da se desi kad javnost vidi šta radi majka moja dva sina? Na čijoj strani će biti zakon? Ko je podoban roditelj? Sve ima svoje.

- Znam ja kako i kad da reagujem. A tek kakve snimke imam, to ako izađe, ona je gotova. Naravno, pazim i ja jer, kakav sam otac ako moji sinovi to posle vide? Oni su već veliki, telefone ne ispuštaju iz ruku, neću da idem toliko daleko, ali ljut sam mnogo. Mogu i može mi se da radim šta god poželim jer za sve što kažem imam dokaze - rekao je Dušan za Srpski Telegraf.

Printscreen Instagram
 

Podsećanja radi, i za portal 24sedam Jovančević je svojoj supruzi nedavno uputio pretnje, pa je i ucenio. 

Na naša pitanja da li su ucene način da vrati Tanju, kao i to da li smatra primerenim da majci svoje dece upućuje pretnje i iznosi intimu u javnost. Skandaloznim odgovorom, koji nam je poslao putem Vibera, samo joj je ponovio pretnje, uputivši joj "savet" preko naše redakcije. Njegovu poruku prenosimo u celosti.

- Pozdrav, da te pitam gde živiš poslednje dve godine? Vrati malo film. Ja sam otišao iz Srbije s decom. Ja sam otišao tamo. Ja se nisam vratio. Ja sam Tanju ostavio. Nije tako kao što me pitaš. Imam poruku za Tanju da joj prenesete, dozvoli da mi se deca javljaju. Inače, napraviću s*anje pa će da bude prekasno! Srdačno - rekao je Dušan Jovančević.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike