Vređalo je 30.000 ljudi! Snežana Borjan o pogrdnom skandiranju: Ja sam i tad dama i gospođa!

24.11.2021

11:29

0

Autor: Marija Mitić

Supruga kapitena Crvene zvezde tvrdi da sve stoički podnosi

Vređalo je 30.000 ljudi! Snežana Borjan o pogrdnom skandiranju: Ja sam i tad dama i gospođa!
Snežana Borjan - Copyright ATAImages/ A.K.

Supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana, često je bila meta skandiranja na fudbalskim utakmicama, a neretko je dobijala i skandalozne uvrede.

Iako je ponekad reagovala barem objavom na društvenim mrežama, Snežana sada ističe da sve stoički podnosi, bez mnogo "drame".

ATAImages/ M.M.
 

 - Ja sam dama i gospođa i kad me vređa 30.000 ljudi i skandira moje ime. To je baš stresan momenat za ženu. Gledala sam žene fudbalera Crvene zvezde koje su plakale zbog mene na derbijima. Ja to stoički podnesem i nasmejem se tako da sam dama u navijanju. Nema kod mene previše reči i skakanja - rekla je Snežana za Kurir televiziju i objasnila zašto je postala omražena kod navijača.

 - Iako sam bila direktorka marketinga u Partizanu, lično sam bila karika i borila se da Milan dođe u Zvezdu. To svi znaju. Nisam zaslužna da me neko vređa, kao bilo koju majku i suprugu. Drugo je skandiranje Borjanu, to je drugo - navodi supruga golmana kanadske reprezentacije.

 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Snežana kaže da se prvi put u istoriji svetskog sporta dešava da se više skandira ženi fudbalera nego samom fudbaleru.

 - Sad ima i tog plaćenog navijanja na utakmicama. Niko se u istoriji sporta nije toliko vređao kao što su mene i niko ništa ne preduzima, a videli smo kada se vređa neki političar ili sportista, to odmah prestane - dodala je Snežana koja nije želela da otkriva druge razloge za neadekvatne povike osim nečije isfrustriranosti i nemoći.

 - Borjanova najslabija karika je njegova emocija, a to sam ja. Ali ne mogu da me iznerviraju, zato što su nebitni -  zaključuje Snežana Borjan.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike