Snežana Borjan zaplakala posle Sanjinog ispada: Žena ženi treba da bude drugarica, ne kamen spoticanja!

30.07.2021

17:58 >> 18:22

0

Autor: M. Gudžulić

Pored oštre osude korisnika društvenih mreža, sporna objava Sanje Marinković izmamila je i suze fudbalerove izabranice, šokirane kako potezom voditeljke, t

Snežana Borjan zaplakala posle Sanjinog ispada: Žena ženi treba da bude drugarica, ne kamen spoticanja!
Snežana Borjan printscreen Kurir televizija

Sanja Marinković našla se nedavno u centru skandala zbog neprigladnog komentara na račun kilograma nepoznatih turista. Javnost ju je, kako je kasnije objasnila, pogrešno shvatila – ali burne reakcije nisu izostale. Žena fudbalera Milana Borjana je, čini se, bila i glasnija od svih, a gostujući na „Kurirovoj” televiziji objasnila je kako je to voditeljka u stvari uspela da je isprovocira.

– Isprovocirala me je njena potreba i želja da slikaš dame koje se odmaraju na plaži i to okačiš na svoj stori. Ja uopšte nisam imala viziju da se ona šali, samo mi je u glavi bilo to da je ta žena koju je slikala mogla biti moja majka – počela je Snežana.

Pročitajte još:

– Ona je javna ličnost i uradi tako nešto nedopustivo, što je čak i zakonom kažnjivo. Hiljade i hiljade žena mi se javilo i nakon toliko poruka ja sam osetila potrebu da prenesem dobru poruku. Smatram da je pogrešno što se voditeljka nije izvinila. Trebala je da snimi stori i da kaže: „Izvinite, htela sam da budem duhovita”. Drugo, ona već danima pravi medije budalama svojim izjavama, a ni jednog trenutka izvini. Jako veliki broj žena koje imaju zdravsteni problem sa kilažom se našlo uvređeno. Sanja može da se obrati meni ili bilo kome kada bude imala diplomu Medicinskog fakulteta, pa da ona može da priča o zdravlju. Ovo je jedna jako važna tema, jer dosta devojčica lista profile javnih ličnosti i vide takve postove. Javne ličnosti moraju pre svega da pokažu stvarnu sliku. Kad sam pročitala poruke povređenih žena koje su mi stigle, plakala sam. Ja sam imala problem sa kilogramima u mladosti, ovo sad prvi put kažem i pronašla sam se u tim porukama. Bila sam jako anksiozna zbog toga. Žena ženi treba da bude drugarica, a ne kamen spoticanja – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam